reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ale jestescie kochane!!!!!!!!!!!!!! jacie, lezka mi sie w oku kreci!..

asiunia, jankesowa,
cudne poznajdywalyscie, ale ja juz - zanim tu wlazlam - zaczelam licytowac gapa (przez snajper), jak nie wygram to skorzystam z waszych podpowiedzi.. ja juz kilka razy cos licytowalam i przegralam, wiec troche despera juz. maly chodzi w tym rampersie polarowym z gapa, a on okropny do ubierania na ciuchy, a poza tym jednak tez za cienki :p bo na tamten zimowy kombinezon jest jeszcze za cieplo.

ale lamparcik cudny :-) tylko jak na uzywke z tesco to cena porazajaca :-D

a ja troche nie w temacie nokia c3 czy x2??? help bo nie wiem... niby przy c3 kusi mnie klawitura qwerty..... ale aparat ma slaby... a ta x2 znowu aparat lepszy a klwiatrua zwykla... pomocy.... moj sprzedalam i stary zlom mam..

ja mam c3 rozowitki kochaniutki i nie zamienie na zaden inny :-D fakt aparat ma slaby, ale ja np nie wyobrazam sobie pisac smsa na zwyklej klawiaturze, albo buszowac w necie... Czyli musisz zdecydowac co wazniejsze, aparat czy klawiatura ;-)

aenye pokazuj ten kombinezon!

a ja wczoraj bylam na tym carboocie i znowu pelen bagaj przywiozlam.
Mlodemu tego skoczka na drzwi kupilam (na fb fotka) za £4, takie siedzonko do wanny co by mogl z bratem sie kompac New Safety 1st Swivel Baby Bath Seat - Primary Blue | eBay za £2, ta taka grzechotko zabawke co wilmek chyba pokazywala za £0.50, starszemu kurtke i bezrekawnik z Nexta za £2 i takie organki - cos w tym stylu http://www.ebay.co.uk/itm/New-Safet...&otn=3&po=LVI&ps=63&clkid=3538037881781904446http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/...uin-Preschool-Blue-Light-Up-Keyboard(0010650)
i sluchajcie starszemu sie tak podobaja ze co chwile siedzi i gra... a malo tego wymysla swoje piosenki!:shocked2: slowa moze nie zbyt ambitne ''...jedzie ciuchciaaa, i auto na tooorach sie popsuloooo i wagony tez jadaaaa....'' ale sam fakt :-D i w tym samym czasie gra cos paluchami. Super, jestem mega dumna :laugh2: na jakies lekcje musze go zapisac jak tylko zacznie kumac angielski!

reklama
ja lubie ciuchy z Gap'a ale i tak uwazam ze jak dotad najlepsza jakosc ma Next. Mam takiego rampersa z Gapa jeszcze po Joshu no i niestety rekawy porozciagane juz od prania itp, a mam tez spiochy z Nexta (pajace) i pomimo ze czesciej prane i noszone niz tamten rampers ksztal zachowaly. NIe rozciagnely sie, kolory nie spraly - super! A ceny porownywalne, no moze Next jest ciut drozszy, ale warto ;-)

aenye swietny wybor ;-)

Do góry