reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ja mam nadzieje ze na allegro znajde te legginsy w rozm 80 z panda na pupie (czarno-szare), a na razie odpuszczam, bo po zdjeciach asiuni widze, ze moj maly jest za maly na nie jeszcze. ale chetnie moge z kims sie zlozyc na jedno zamowienie, zeby przesylka mniej wyszla :-)

edit: hehe znalazlam!!

http://allegro.pl/leginsy-spodenki-okazja-80-cm-11kg-smieszne-i1860284228.html

z
amawiamy cos od niej?

Ostatnia edycja:
dziewczyny te legginsy co Asiunia znalazla na ebayu sa cudne,chetnie kupie z kims.
odnosnie chodzikow ; kolezanka u ktorej wszyscy sa fizjoterapeutami i moj "osobisty" mowia ze jesli sie dziecko wsadzi dziennie na godzine do chodzika to nic mu nie bedzie.podobno cale to zamieszanie antychodzikowe jest troche przesadzone.wazne zeby dziecka na dlugo w nim nie zostawiac.znam ludzi wychowanych na chodzikach bez wad postawy i tych "niechodzikowanych" z wadami :szok:.chyba chodzi tu o rozsadek.rozwiazaniem posrodku sa pewnie pchacze.ja jeszcze sama nie wiem co kupimy Misce,zobaczymy.

baby mnie najpierw przyjaciolka ( antychodzikowa) przekonala do swoich przekonan ,a teraz slysze coraz wiecej opini w 2ga strone.widze ze moj bratanek wkladany jest tez do chodzika jak bratowa cos robi.co my kupimy nie wiem,pewnie wyjdzie w praniu zaleznie jaka bedzie mala.no i poradze sie rehabilitantki ktora ma do nas zaczac przychodzic co w naszym konkretnym przypadku radzi.

nela najlepiej miec i to i to i zobaczyc co u was sie sprawdzi ;-)

aenye te dzieciaki na fotkach z aukcji pomimo ze duze to tez maja troche nadmiaru i pomarszczone te getry na nogach, wiec ten roz 80 jest ok :-)

dobra, to je kupie :-D zreszta nawet lepiej, ze na pozniej, na teraz mam juz 5 par rajstop (a nawet nie bylam w biedrze po te grubasne fajne) hehe ktos kupuje u tej samej laski? czy jak w koncu?

a co do tych antyposlizgowych z lidla - nie wiem, jak to zalozyc, zeby maly mial na kolanach ten abs. zjezdza mu to i ma go na lydkach. hehe ;-) ma za dlugie golenie czy jak!

aco do chodzikow to mi sie wydaje, ze gdyby tak bylo, wiekszosc obywateli krajow mocno rozwinietych, typu USA, Francja, Anglia byloby pokrzywionych, bo oni swoje dzieci namietnie i od wieeeeeeeeeeeelu lat wkladaja w chodziki. tzn ja jestem przekonana, ze to wszystko zalezy od konkretnego dziecka, no i oczywiscie czasu, ile go dziecko w chodziku spedzi.

reklama
asia tez te abs ma na łydkach i od razu z kostką :
100_1039.jpg

edit:
ale ja mam te rajstopki 74/80 a Asia ma 69cm więc to chyba od tego

Ostatnia edycja:
Do góry