reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aeyne swietne lupy! tez kocham Gapa! Ostatnio dowiedzialam sie ze mamy w poblizu Gapa sklep, to teraz czekam tylko na wyprzedaz i jade bo niby mozna za takie smieszne pieniadze ciuszki nakupowac ze hej :-D

wlasnie zmierzylam kombinezon po starszym (3-6) ktory mial na chrzcie (bialy) z nadzieja ze mlodego go wcisne, no i wcisnelam... tyle ze wygladal jak stroz w bozecialo... :-( no i wlasnie on mial 56cm jak tamten, a na metce 3-6mc - 68cm... trzeba polowac na nowy...

reklama
baby uwielbiam coccodrillo. sama mam mnostwo kurtek po starszym i kombinezon,

aenye
on ma sciagacz w srodku w tych spodniach a to co widac ladnie idzie na bucik, ze nie widac;-) przynajmniej moj coccodrillo tak ma :tak:

Aenye tak jak Asiunia pisze, bo ja widziałam taki sam na żywo i ma w środku ściągacz a to tylko tak ozdobnie na wierzchu :)
próbowałam młodemy załoźyćkombinezon który dopstał od siostry (rozm 6-9 mies.) i co na cienkie ubranko nawet, nie ma szans... a co dopiero w coś ciepłego na zimę:szok: normalnie rośnie to moje dziecko, że szok...

Asiunia ja specjalnie polowałam na coccodrillo :)

teraz szukam bucików dla niego :) mam parę tyupów głównie takie miękkie, żeby nóżki nie uciskały :)

no wlasnie ja nie wiem, co z tymi cholernymi kombinezonami, chyba wezme rozm. 80 :szok: chociaz moj raptem 68 nosi teraz. jak mi przysylaja wymiary tych 6-9 to wszystkie za male! co za masakra :/ a nie znosze, jak sie dziecko topi w ciuchach, tzn jak sa za duze mocno. sieeeeeeeeeeeeeeet. i wez tu traf :p

asiunia, daj znac, jak cos bedziesz brala w gapie :-D ja tez chce :p szczegolnie wzielabym ze 3 bluzy (dla kazdego) bez kaptura, nie t-shirty z dlugim, chociaz tez, ale wlasnie te bluzy grubsze. na allegro chodza w chorych cenach, w UK polowe tego placilam za nie, jak nie mniej.

ja wyszperalam starszaka kombinezony i najmniejszy mial na 12mies a przeciez mial 6mies w grudniu hmm wiec musial w nim chodzic to moze mlosy tez bedzie..chyba musze mu przymierzyc :baffled:

a ja wlasnie wrocilam ze spacerku z Maksiem i Felkiem w chuscie i zobaczcie, co upolowalam w cubusie :-D (galerie mam obok domu)

dwie czapeczki r.48 mierzone na modelu ;-) i uwaga - 2szt za 10zl lacznie :-D ja to mam farta. jedna jest sweterkowa jakby z podszewka, a z uszkami bawelniana na teraz :-)

Załączniki

• papecki.jpg
    papecki.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
fajny kombinezon, nati! teraz ja ide szukac. widzialam w reserved dzis kombinezon nawet fajny za 120 zl, ale 74 to bylby za maly :szok: ja nie wiem, kurde, czy oni dzieciaka nie widzieli na oczy, ci co szyja!? a wiem juz, na chinskie dzieci to szyja chyba :angry:

reklama
Do góry