reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

nati fajny kombinezonik :-)
aenye 48 mowisz? to dobrze bo u nas dzis upal straszny, za godzinke jedziemy do znajomych maja olbrzymi ogrod a mlody z wszystkich cienkich czapeczek wyrosl i zastanawialam sie co z nim zrobie (bede trzymac pod parasolem :-D) przejrzalam wiec rzeczy starszaka i znalazlam czapencje 48 ale myslalam ze bedzie za duza ale skoro Ty mowisz ze Felek ma 48 to sa duze szanse ze nie spadnie na oczy :-D

reklama
hehe ;-) no tez sie zdziwilam, no ale na czapkach widnieje 48. a on ma malutki lepek wg mnie! w pepco kupilam tez taka fajna czapunie ostatnio na 9-12mies. nienawidze cholernych glupich rozmiarowek.

nati
, no cos ty, nie nosi, jak jest cieplo (tak jak ostatnio na spotkaniu), a jak chlodniej czy jak wieje mocno to owszem! no nienormalna nie jestem ;-) zeby z lbem golym w huraganie popylac :-D

laski, pomozta, bo sie zdecydowac nie moge!

taki next:

Misiowy Kombinezon NEXT 6-9 mscy rozm 74 stan bdb+ (1842063560) - Aukcje internetowe Allegro

czy taki cubus:

Kombinezon rozm. 74, Czapeczka gratis! (1828764554) - Aukcje internetowe Allegro

a jeszcze taki polarowy: ciepły polarowy kombinezon CHEROKEE rozm 80 (1837782744) - Aukcje internetowe Allegro

no podobaja mi sie wszystkie, next najmniej, ale chyba najgrubszy. kuzwaaaaaaaaaaaa z tymi cholernymi kombinezonami, od 3 dni ogladam i leb mi stanal po przekatnej!

aenye jak dla mnie Cubus potem Next i Cheeroke..nexty i cubusy sa bardzo dobre jakoscowo cheeroke troche mniej ale tez ok...a z drugiej strony cheeroke rozmiar 80..;-)

mi sie tez cubus najbardziej podoba, ale to zapinanie.. tyle nap!.. no ale nic, mam kilka dni do namyslu.

za to zobaczcie, co kupilam dzis mlodemu (D ma w pracy - transakcja bezgotowkowa hehe, tylko cholera nie ma wystawionych siet, musze zareklamowac konkurencje :p :-D) :-D

mysle, ze to przydaloby sie kazdej z nas ;-) moj mlody chce jesc tylko mocno cieple jedzenie, chlodne - zaraz odruch wymiotny:

Izolowane pojemniki do karmienia z łyżeczką Sassy - Minikraina

i przy okazji zabawki takie jeszcze hapnelam - mlody zachwycony! szczegolnie ta ze ssawka przy karmieniu idealna!

CHWYC i ZABŁYSNIJ Zabawka Interaktywna SASSY 022 (1835920159) - Aukcje internetowe Allegro - tylko nie kupujcie u nas, bo ostatnia wzielam :-D

Google Images

mozna je wymieniac i wkladac w podstawe z przyssawka ;-) (Filip to wymyslil :p) hehe

jeszcze to jest super, ale nastepnym razem.. ;-)

PILOT TV Zabawne Odgłosy Dźwięki 6m+ SASSY 041 (1835927618) - Aukcje internetowe Allegro

ale jestem zadowolona :-D

reklama
to sobie zaraz obejrzę ich gazetkę. co prawda ja juz kupiłam i pojadę jakoś pod koniec tyg aż do wejherowa po niego ale obejrzeć można :-)

Do góry