reklama
A
asiunia876
Gość
aenye ja czekam na przeceny jesli chodzi o GAP'a, a narazie poluje na ebay'u - za smieszne pieniadze chodza ich ciuchy.
super ze wreszcie zdecydowalas sie na kombinezon bo powoli robilo sie K jak kombinezon
a z tymi czapeczkami super! co do rozmiaru to ostatnio wlasnie bylam zmuszona zmierzyc chllopaka glowy (moj tato im kupuje kombinezony i czapki -komplety na zime w coccodrillo) i Madi ma 49cm w obwodzie, czyli rozmiar calkiem akurat
super ze wreszcie zdecydowalas sie na kombinezon bo powoli robilo sie K jak kombinezon
a z tymi czapeczkami super! co do rozmiaru to ostatnio wlasnie bylam zmuszona zmierzyc chllopaka glowy (moj tato im kupuje kombinezony i czapki -komplety na zime w coccodrillo) i Madi ma 49cm w obwodzie, czyli rozmiar calkiem akurat
..aenye
Mama grudniowa'06
no, u nas na allegro slowo 'GAP' jest jak zaklecie - wszystko schodzi w jakis absurdalnych cenach, chyba ze jest juz mega znoszone. dlatego tak sie ciesze z tego mojego pajacyko-kombinezoniku, bo jest po prostu nowy - doslownie, ani najmniejszego klaczka nie znalazlam, po prostu idealny. a identyczne za 120 i wiecej schodza, moj za 32 z przesylka :-) haha
ja dla chlopcow kupowalam dotad w gapie tylko w UK, i maja fajne promocje - np dwa za cene 1 np - przynajmniej ja tak trafialam :-) np 2 pary spodni dresowych za 15f :-) nie przecena, ale ciekawa oferta - cena podobna jak nasze dresy, a jakosc nieporownywalnie lepsza od h&m na przyklad. a polarowe bluzy gap - 2 za 30f, u nas jedna sztuka tyle kosztuje na allegro.
mi jakos coccodrillo nie pasuje, tak jak i mariquita. ceny maja niesamowicie wysrubowane, a jakosc - moim zdaniem - nie odpowiada cenom. chociaz trampki dla dzieci maja superfajne i taniutkie :-)
ja dla chlopcow kupowalam dotad w gapie tylko w UK, i maja fajne promocje - np dwa za cene 1 np - przynajmniej ja tak trafialam :-) np 2 pary spodni dresowych za 15f :-) nie przecena, ale ciekawa oferta - cena podobna jak nasze dresy, a jakosc nieporownywalnie lepsza od h&m na przyklad. a polarowe bluzy gap - 2 za 30f, u nas jedna sztuka tyle kosztuje na allegro.
mi jakos coccodrillo nie pasuje, tak jak i mariquita. ceny maja niesamowicie wysrubowane, a jakosc - moim zdaniem - nie odpowiada cenom. chociaz trampki dla dzieci maja superfajne i taniutkie :-)
A
asiunia876
Gość
jak bede sie wybierac to dam znac, bo to jest gdzies przy wylotowce z miasta jakis wielki outlet i tam pelno sklepow firmowych. Pamietam wieki swietle temu bylam i kompletnie zapomnialam o tym miejscu
..aenye
Mama grudniowa'06
a ja bylam w tesco, naszarpalam sie z dwojka na maxa, Felek marudzil i nawet jezdzil w sklepowym wozku hehe w tym siedzonku wbudowanym no siedzial pieknie! a Maks ciagle pchal wozek w innych klientow, myslalam, ze oszaleje!
za to pomierzylam te cholerne kombinezony i nie wiem, na jakich mutantow to szyja - ale na pewno nie na moje dziecie. dobry na dlugosc korpusu byl UWAGA rozmiar 12-18, przy czym nogawki mial juz za krotkie!!!!!, a za to rekawy wisialy mu do stop!!!!! i co z tego, ze bardzo ladne, skoro przymierzylam wszystkie 4 rodzaje i zaden, absolutnie zaden nie pasowal. nozesz w morde. i dalej trzeba na allegro szukac. chyba wezme tego cubusa, ostatnio mialam wlasnie taki tylko rozm, 62.. ech cholera jasna psia mac.
ogolnie wnerwiona jestem i mam dosc. ktos chce mnie zastapic? bo sie juz na Masia wydarlam, ze rozlal actimel i wlazl w niego Felek. cyrk na kolkach to malo powiedziane.
za to pomierzylam te cholerne kombinezony i nie wiem, na jakich mutantow to szyja - ale na pewno nie na moje dziecie. dobry na dlugosc korpusu byl UWAGA rozmiar 12-18, przy czym nogawki mial juz za krotkie!!!!!, a za to rekawy wisialy mu do stop!!!!! i co z tego, ze bardzo ladne, skoro przymierzylam wszystkie 4 rodzaje i zaden, absolutnie zaden nie pasowal. nozesz w morde. i dalej trzeba na allegro szukac. chyba wezme tego cubusa, ostatnio mialam wlasnie taki tylko rozm, 62.. ech cholera jasna psia mac.
ogolnie wnerwiona jestem i mam dosc. ktos chce mnie zastapic? bo sie juz na Masia wydarlam, ze rozlal actimel i wlazl w niego Felek. cyrk na kolkach to malo powiedziane.
A
asiunia876
Gość
bejbe ja mam na wydaniu bialy kombinezon moge ci go pomiezyc, bo na fb widzialam ze Twoj Felek mniejszy od Madika, a na niego on jest w tej chwili akurat (tyle ze ja potrzebuje cos na potem). Wlasnie mialam robic zdjecia, czekaj pomieze ci go
..aenye
Mama grudniowa'06
chyba nie ma sensu, przesylka wyjdzie wiecej niz to warte :-) a moze ja mam teraz taki humor wisielczy. ;-)
A
asiunia876
Gość
wez przestan, dam moze z 2 funty za wysylke a za kombinezon nic nie chce. I tak by poszedl pewnie na strych, albo sprzedalabym bo za 99p a to bez sensu wogole wystawiac...
zaraz ci go pokaze foty sie wgrywaja
zaraz ci go pokaze foty sie wgrywaja
reklama
A
asiunia876
Gość
a wiec
korpus ma na 61cm (od barek do piet),
nogawki ok 20cm,
rekaw liczony pod pacha ok 11-12 jak podwiniety, albo mozesz rozwinac wtedy plus kolejne 2cm.
Ze sklepu ADAMS oto fotki
to bardziej z bliska, on jest z roznych materialow
adams nie oszukuje
to ten wywineity rekaw o ktory mi chodzi, ze mozesz go odwinac
korpus ma na 61cm (od barek do piet),
nogawki ok 20cm,
rekaw liczony pod pacha ok 11-12 jak podwiniety, albo mozesz rozwinac wtedy plus kolejne 2cm.
Ze sklepu ADAMS oto fotki
to bardziej z bliska, on jest z roznych materialow
adams nie oszukuje
to ten wywineity rekaw o ktory mi chodzi, ze mozesz go odwinac
Podziel się: