reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
aenye ja czekam na przeceny jesli chodzi o GAP'a, a narazie poluje na ebay'u - za smieszne pieniadze chodza ich ciuchy.

super ze wreszcie zdecydowalas sie na kombinezon bo powoli robilo sie K jak kombinezon :-D

a z tymi czapeczkami super! co do rozmiaru to ostatnio wlasnie bylam zmuszona zmierzyc chllopaka glowy (moj tato im kupuje kombinezony i czapki -komplety na zime w coccodrillo) i Madi ma 49cm w obwodzie, czyli rozmiar calkiem akurat :-D

no, u nas na allegro slowo 'GAP' jest jak zaklecie - wszystko schodzi w jakis absurdalnych cenach, chyba ze jest juz mega znoszone. dlatego tak sie ciesze z tego mojego pajacyko-kombinezoniku, bo jest po prostu nowy - doslownie, ani najmniejszego klaczka nie znalazlam, po prostu idealny. a identyczne za 120 i wiecej schodza, moj za 32 z przesylka :-) haha

ja dla chlopcow kupowalam dotad w gapie tylko w UK, i maja fajne promocje - np dwa za cene 1 np - przynajmniej ja tak trafialam :-) np 2 pary spodni dresowych za 15f :-) nie przecena, ale ciekawa oferta - cena podobna jak nasze dresy, a jakosc nieporownywalnie lepsza od h&m na przyklad. a polarowe bluzy gap - 2 za 30f, u nas jedna sztuka tyle kosztuje na allegro.

mi jakos coccodrillo nie pasuje, tak jak i mariquita. ceny maja niesamowicie wysrubowane, a jakosc - moim zdaniem - nie odpowiada cenom. chociaz trampki dla dzieci maja superfajne i taniutkie :-)

jak bede sie wybierac to dam znac, bo to jest gdzies przy wylotowce z miasta jakis wielki outlet i tam pelno sklepow firmowych. Pamietam wieki swietle temu bylam i kompletnie zapomnialam o tym miejscu :-D

a ja bylam w tesco, naszarpalam sie z dwojka na maxa, Felek marudzil i nawet jezdzil w sklepowym wozku hehe w tym siedzonku wbudowanym :-D no siedzial pieknie! a Maks ciagle pchal wozek w innych klientow, myslalam, ze oszaleje!

za to pomierzylam te cholerne kombinezony i nie wiem, na jakich mutantow to szyja - ale na pewno nie na moje dziecie. dobry na dlugosc korpusu byl UWAGA rozmiar 12-18, przy czym nogawki mial juz za krotkie!!!!!, a za to rekawy wisialy mu do stop!!!!! i co z tego, ze bardzo ladne, skoro przymierzylam wszystkie 4 rodzaje i zaden, absolutnie zaden nie pasowal. nozesz w morde. i dalej trzeba na allegro szukac. chyba wezme tego cubusa, ostatnio mialam wlasnie taki tylko rozm, 62.. ech cholera jasna psia mac.

ogolnie wnerwiona jestem i mam dosc. ktos chce mnie zastapic? bo sie juz na Masia wydarlam, ze rozlal actimel i wlazl w niego Felek. cyrk na kolkach to malo powiedziane.

bejbe ja mam na wydaniu bialy kombinezon moge ci go pomiezyc, bo na fb widzialam ze Twoj Felek mniejszy od Madika, a na niego on jest w tej chwili akurat (tyle ze ja potrzebuje cos na potem). Wlasnie mialam robic zdjecia, czekaj pomieze ci go

wez przestan, dam moze z 2 funty za wysylke a za kombinezon nic nie chce. I tak by poszedl pewnie na strych, albo sprzedalabym bo za 99p a to bez sensu wogole wystawiac...

zaraz ci go pokaze foty sie wgrywaja

reklama
a wiec
korpus ma na 61cm (od barek do piet),
nogawki ok 20cm,
rekaw liczony pod pacha ok 11-12 jak podwiniety, albo mozesz rozwinac wtedy plus kolejne 2cm.
Ze sklepu ADAMS oto fotki

to bardziej z bliska, on jest z roznych materialow

adams nie oszukuje :-D

to ten wywineity rekaw o ktory mi chodzi, ze mozesz go odwinac

Do góry