reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
dzieki! jak tylko cos mi na konto splynie chyba ja kupie :-) jest przesliczna i bierz ja, tylko nie wiem, co z materialem - zeby np cellulit sie nie odciskal (wiesz, o czym mowie, jak za cienki material jest to tak jakby tluszczyk widac spod spodu). nie wiem, ja bym ryzykowala, najwyzej oddasz.

dobra to biore ta druga :-D dzieki laski ;-)

w sumie brakowalo w mojej szafie zawsze modnej 'malej-czarnej' wiec bedzie jak znalazl :-D

laski zaraz beda chrzciny i nie wiem w co sie ubrac. Sukienke ktora kupilam jeszcze w ciazy z zamiarem wcisniecia sie w nia po, niestety za mala. Ja tam sie nie przejmuje przynajmniej mam pretekst do kupienia kolejnej :-D

teraz tytlko ktora wybrac? Po dlugim, kilkudniowym buszowaniu i ostrej eliminacji wybralam dwie:
nr 1 - eBay - The UK's Online Marketplace
i nr 2 - eBay - The UK's Online Marketplace

dodam ze moja budowa to -jablko- czyli wiecznie wystajacy brzuszek. Wiadomo ze zaloze sciskajaca bielizne, ale nigdy to nie bedzie plaskie plaskie :-)

Zdecydowanie bierz małą czarną boska i zawsze się porzyda :) moze ja też ją sobie kupię :) chociaż mam już 2 podobne:-D ale co tam w jedna na pewno nie wchodzę :tak:

ten pierwszy ma 56cm liczony bez glowy. bo same nogawki maja 20cm wg nich. Zmierz malego.

A Disney od zawsze ma rozmiarowke jak h&m ciut zawyzona, wiec na bank bedzie dobry!

Tyle ze mi tez pierwszy podoba sie bardziej. Drugi taki na jesien bardziej niz na polska zime...

no ja na teraz chce, jak chlodniej bedzie (poki co lato w pelni :-D) nie na zime, tak zeby jakby co do chusty wpakowac na spacerze, albo do wozka pod kocyk, i do auta/fotelika. na zime z mrozami bedzie inny, prawdziwy puchowy czy cus.

no ja zmierzylam bez kaptura moj kombinezon na 62 i ma 54cm do piety, wiec ten pierwszy odpada. musialby miec co najmniej 60-62cm dlugosci bez kaptura... eeeeeeeeeh kuzwa to kupowanie na allegro!

ale pochwale sie, co zdobylam jak dotad:

kochane moje lamparciki: Śliczny pajacyk panterka rozm. 68/74 (1831053676) - Aukcje internetowe Allegro

rzeczone spioszki: SLICZNE WELUROWE SIOCHY J.NOWE (1816205053) - Aukcje internetowe Allegro

hit: Polarowy pajac CARTER'S z pieskiem roz.6 mies (1827909960) - Aukcje internetowe Allegro

i prawdziwy wow (kocham gapa): GAP polarowy pajac kombinezon IDEALNY 6-12miesięcy (1837930019) - Aukcje internetowe Allegro

i teraz kombinezon no.. i zadnej grubszej czapki nie mam, ale to juz bede malemu mierzyc.

reklama
fajny :-) dla mnie troszke szkoda, ze bez stopek i sciagaczy, jakos dla mnie podstawa, zeby byly girki zabezpieczone. butow malemu nie ubiore dopoki nie bedzie chodzil, a to pewnie wiosna najszybciej.

kurde, no. najchetniej pojechalabym np do tesco i poogladala te male kombinezony disneya, bo rozmiar rozmiarowi nierowny. a ani dzis, ani jutro nie dam rady :-( Masik chory i nie zapowiada sie, zeby wyzdrowial do konca tygodnia :-( a ja sie boje, ze z dnia na dzien przyjdzie zimota i plucha, i co zrobie!.. maly nie ma nawet porzadnej czapki! dwie naraz bede mu ubierac :p

Do góry