reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
czyli polecasz czy nie polecasz ten konkretny? :sorry:bo się zgubiłam:zawstydzona/y:

hehe sorry:p Tego nie polecam, ale ogólnie Recaro polecam, jako firma (produkuje fotele do samochodów rajdowych) w testach wypadają jako jedni z najlepszych... ale ten fotelik jest po prostu wąski:))) Ogólnie przyjrzyjcie się - foteliki 9-36 będa albo za duże dla tych zaraz po 9kg albo za małe dla tych blisko 36 (ba! nawet dla tych w granicach 27-30), więc nie wiem czy warto...

laski zaraz beda chrzciny i nie wiem w co sie ubrac. Sukienke ktora kupilam jeszcze w ciazy z zamiarem wcisniecia sie w nia po, niestety za mala. Ja tam sie nie przejmuje przynajmniej mam pretekst do kupienia kolejnej :-D

teraz tytlko ktora wybrac? Po dlugim, kilkudniowym buszowaniu i ostrej eliminacji wybralam dwie:
nr 1 - eBay - The UK's Online Marketplace
i nr 2 - eBay - The UK's Online Marketplace

dodam ze moja budowa to -jablko- czyli wiecznie wystajacy brzuszek. Wiadomo ze zaloze sciskajaca bielizne, ale nigdy to nie bedzie plaskie plaskie :-)

laski zaraz beda chrzciny i nie wiem w co sie ubrac. Sukienke ktora kupilam jeszcze w ciazy z zamiarem wcisniecia sie w nia po, niestety za mala. Ja tam sie nie przejmuje przynajmniej mam pretekst do kupienia kolejnej :-D

teraz tytlko ktora wybrac? Po dlugim, kilkudniowym buszowaniu i ostrej eliminacji wybralam dwie:
nr 1 - eBay - The UK's Online Marketplace
i nr 2 - eBay - The UK's Online Marketplace

dodam ze moja budowa to -jablko- czyli wiecznie wystajacy brzuszek. Wiadomo ze zaloze sciskajaca bielizne, ale nigdy to nie bedzie plaskie plaskie :-)

hmm ja bym chyba wybrala druga :-)

o MATKO O matko O MAatKKoooo ja chce ta CZARNA druga sukienke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 16f!!!! matko jedyna dawaj ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

bierz druga jest PRZECUDNA. ale nie wiem, jak do figury -na pewno wyszczupla w talii, bedzie git. ale poszerza w ramionach - dobra przeciwwaga dla duzego tylka ;-) musisz sie sama zobaczyc. pierwsza mi sie nie widzi wcale. strasznie asymetryczna sylwetka.

reklama
o MATKO O matko O MAatKKoooo ja chce ta CZARNA druga sukienke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 16f!!!! matko jedyna dawaj ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
to kup - wysylaja na caly swiat :-) masz konto na ebay'u?
bierz druga jest PRZECUDNA. ale nie wiem, jak do figury -na pewno wyszczupla w talii, bedzie git. ale poszerza w ramionach - dobra przeciwwaga dla duzego tylka ;-) musisz sie sama zobaczyc
no ja wielkiej dupy nie mam tylko ten wystajacy brzuch... i dosc masywne ramiona - ogolnie mowic - puszysta jestem :-D.
pierwsza mi sie nie widzi wcale. strasznie asymetryczna sylwetka.
no i wlasnie dlatego myslalam ze to odwroci uwage od mojego brzucha... tyle ze to jest sukienka z tych przylegajacych...

Do góry