reklama
dziewczynki, mogę Wam pokazać aukcję? może któraś mama skorzysta
witam mamy
mam do sprzedania śliczną sukienkę na wyjątkowe okazje, rozmiar 68-80
Śliczna Sukienka na wyjątkowe okazje 68-80 cm (1839021101) - Aukcje internetowe Allegro
witam mamy
mam do sprzedania śliczną sukienkę na wyjątkowe okazje, rozmiar 68-80
Śliczna Sukienka na wyjątkowe okazje 68-80 cm (1839021101) - Aukcje internetowe Allegro
Justi83
Fanka BB :)
czyli polecasz czy nie polecasz ten konkretny? bo się zgubiłam
hehe sorry Tego nie polecam, ale ogólnie Recaro polecam, jako firma (produkuje fotele do samochodów rajdowych) w testach wypadają jako jedni z najlepszych... ale ten fotelik jest po prostu wąski)) Ogólnie przyjrzyjcie się - foteliki 9-36 będa albo za duże dla tych zaraz po 9kg albo za małe dla tych blisko 36 (ba! nawet dla tych w granicach 27-30), więc nie wiem czy warto...
Justi83
aha jak ktoś nie chce oszczędzać na foteliku to ja polecam ten - 9-25, ale moim zdaniem najszybciej jak dziecko będzie miało około 8-10 mcy
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-casualplay-beat-fix-isofix-925kg-2010-p-2995.html
Dla Rafka mamy ten i nie zamieniłabym go na nic innego
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-protector-fix-2010-casualplay-1536-kg-p-8387.html
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-casualplay-beat-fix-isofix-925kg-2010-p-2995.html
Dla Rafka mamy ten i nie zamieniłabym go na nic innego
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-protector-fix-2010-casualplay-1536-kg-p-8387.html
A
asiunia876
Gość
laski zaraz beda chrzciny i nie wiem w co sie ubrac. Sukienke ktora kupilam jeszcze w ciazy z zamiarem wcisniecia sie w nia po, niestety za mala. Ja tam sie nie przejmuje przynajmniej mam pretekst do kupienia kolejnej
teraz tytlko ktora wybrac? Po dlugim, kilkudniowym buszowaniu i ostrej eliminacji wybralam dwie:
nr 1 - eBay - The UK's Online Marketplace
i nr 2 - eBay - The UK's Online Marketplace
dodam ze moja budowa to -jablko- czyli wiecznie wystajacy brzuszek. Wiadomo ze zaloze sciskajaca bielizne, ale nigdy to nie bedzie plaskie plaskie :-)
teraz tytlko ktora wybrac? Po dlugim, kilkudniowym buszowaniu i ostrej eliminacji wybralam dwie:
dodam ze moja budowa to -jablko- czyli wiecznie wystajacy brzuszek. Wiadomo ze zaloze sciskajaca bielizne, ale nigdy to nie bedzie plaskie plaskie :-)
laski zaraz beda chrzciny i nie wiem w co sie ubrac. Sukienke ktora kupilam jeszcze w ciazy z zamiarem wcisniecia sie w nia po, niestety za mala. Ja tam sie nie przejmuje przynajmniej mam pretekst do kupienia kolejnej
hmm ja bym chyba wybrala druga :-)
Mercedesss
asiunia- Mi się podoba ta druga :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
o MATKO O matko O MAatKKoooo ja chce ta CZARNA druga sukienke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 16f!!!! matko jedyna dawaj ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!
bierz druga jest PRZECUDNA. ale nie wiem, jak do figury -na pewno wyszczupla w talii, bedzie git. ale poszerza w ramionach - dobra przeciwwaga dla duzego tylka ;-) musisz sie sama zobaczyc. pierwsza mi sie nie widzi wcale. strasznie asymetryczna sylwetka.
bierz druga jest PRZECUDNA. ale nie wiem, jak do figury -na pewno wyszczupla w talii, bedzie git. ale poszerza w ramionach - dobra przeciwwaga dla duzego tylka ;-) musisz sie sama zobaczyc. pierwsza mi sie nie widzi wcale. strasznie asymetryczna sylwetka.
reklama
A
asiunia876
Gość
to kup - wysylaja na caly swiat :-) masz konto na ebay'u?o MATKO O matko O MAatKKoooo ja chce ta CZARNA druga sukienke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 16f!!!! matko jedyna dawaj ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ja wielkiej dupy nie mam tylko ten wystajacy brzuch... i dosc masywne ramiona - ogolnie mowic - puszysta jestem .bierz druga jest PRZECUDNA. ale nie wiem, jak do figury -na pewno wyszczupla w talii, bedzie git. ale poszerza w ramionach - dobra przeciwwaga dla duzego tylka ;-) musisz sie sama zobaczyc
no i wlasnie dlatego myslalam ze to odwroci uwage od mojego brzucha... tyle ze to jest sukienka z tych przylegajacych...pierwsza mi sie nie widzi wcale. strasznie asymetryczna sylwetka.
Podziel się: