reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama

tak baby, to o ten mi chodzilo. Wklepalam pierwszy lepszy link, kotry znalazlam i dlatego z uk wyskoczylo :-D

mi się otwiera, na pierwszej stronce o 24£ taniej ;-)

eywa, jak juz zostalo napisane, dlatego tanszy bo w £ ;-) Euro troche tansze w porownaniu do £ dlatego cena wyzsza, ale to ta sama siec sklepow wiec cena musiec byc taka sama :-D

pomocy,ja w tych nazwach firm zielona
przymierzam się do fotelika(nasz do 10kg) i spacerówki parasolki (jak już fotelika nie da się na koła zamontować nasze) poradźcie jakieś firmy, chce by fotelik trochę posłużył, minimum do 25 kg , co jest dobre?

ja mam fotelik juz kolejny ale do 18kg wole moje dziecko wozic w pozycji pol lezacej jak siedzacej te wieksze sa juz typowo siedzace i podejrzewam ze dzidzius w nim zginie bo sa naprawde wielikie ani pasow nie dopasujesz chyba ze o czyms nie wiem

zwracam honor ;) sa np
http://allegro.pl/fotelik-z-regulacja-optima-pro-2011-espiro-9-25-kg-i1795501161.html
tylko wlasnie nie wiem czy nie bedzie wielki wielki... ja mam 9-18 moj gracjan duzy i ma w sam raz a w 9-25 go widac nie bylo tylko ze on juz jezdzi 2 miesiace w takim ;)

w przypadku mojego dziecka w tym foteliku z opcja suwania moje dziecko bylo by pod sufit w wieku roku czy dwoch jak tak bedzie rosl

Ostatnia edycja:
reklama
albo jesli nie wiecie - to laski z uk - czy argos wysyla do pl np? jak to ogarnac w razie, jakby mi nie przeszlo? co prawda do 9 mies daleko jeszcze i moj fotelik spokojnie starcza poki co, ale straaaaaaaasznie sie najaralam na tego pasiastego ;-)

Do góry