reklama
faktycznie, na walutę nie spojrzałamkurczę teraz mi sie otworzyło tamto jest w UK w funtach a w mój link jest w Irlandii w euro i tam będę kupować potem...
U
użytkownik 838
Gość
Dranissimo twoja stronka mi sie nie otwiera ale o ten ci chodziło Buy Cosatto Skiddaddle Group 1-2-3 Car Seat. at Argos.ie- Your Online Shop for .
tak baby, to o ten mi chodzilo. Wklepalam pierwszy lepszy link, kotry znalazlam i dlatego z uk wyskoczylo
mi się otwiera, na pierwszej stronce o 24£ taniej ;-)
eywa, jak juz zostalo napisane, dlatego tanszy bo w £ ;-) Euro troche tansze w porownaniu do £ dlatego cena wyzsza, ale to ta sama siec sklepow wiec cena musiec byc taka sama
pomocy,ja w tych nazwach firm zielona
przymierzam się do fotelika(nasz do 10kg) i spacerówki parasolki (jak już fotelika nie da się na koła zamontować nasze) poradźcie jakieś firmy, chce by fotelik trochę posłużył, minimum do 25 kg , co jest dobre?
przymierzam się do fotelika(nasz do 10kg) i spacerówki parasolki (jak już fotelika nie da się na koła zamontować nasze) poradźcie jakieś firmy, chce by fotelik trochę posłużył, minimum do 25 kg , co jest dobre?
ja mam fotelik juz kolejny ale do 18kg wole moje dziecko wozic w pozycji pol lezacej jak siedzacej te wieksze sa juz typowo siedzace i podejrzewam ze dzidzius w nim zginie bo sa naprawde wielikie ani pasow nie dopasujesz chyba ze o czyms nie wiem
zwracam honor sa np
http://allegro.pl/fotelik-z-regulacja-optima-pro-2011-espiro-9-25-kg-i1795501161.html
tylko wlasnie nie wiem czy nie bedzie wielki wielki... ja mam 9-18 moj gracjan duzy i ma w sam raz a w 9-25 go widac nie bylo tylko ze on juz jezdzi 2 miesiace w takim
w przypadku mojego dziecka w tym foteliku z opcja suwania moje dziecko bylo by pod sufit w wieku roku czy dwoch jak tak bedzie rosl
zwracam honor sa np
http://allegro.pl/fotelik-z-regulacja-optima-pro-2011-espiro-9-25-kg-i1795501161.html
tylko wlasnie nie wiem czy nie bedzie wielki wielki... ja mam 9-18 moj gracjan duzy i ma w sam raz a w 9-25 go widac nie bylo tylko ze on juz jezdzi 2 miesiace w takim
w przypadku mojego dziecka w tym foteliku z opcja suwania moje dziecko bylo by pod sufit w wieku roku czy dwoch jak tak bedzie rosl
Ostatnia edycja:
Bachucha
Fanka BB :)
Też musimy się za nowym fotelikiem rozejrzeć Adaś ma już z 10kg, jeszcze się mieści do pierwszego ale chyba już niedługo. Siedząca pozycja nie wchodzi na razie w grę, co najwyżej półleżąca.
Ja się nad tym zastanawiam RECARO YOUNG SPORT 2.0 FOTELIK 9-36 +12 GRATISÓW (1799281162) - Aukcje internetowe Allegro
nasz fotelik jest do 10kg więc pewnie niedługo będziemy musieli kupić bo juz prawie 8 kg mamy...
nasz fotelik jest do 10kg więc pewnie niedługo będziemy musieli kupić bo juz prawie 8 kg mamy...
..aenye
Mama grudniowa'06
kurcze, laski, zakochalam sie w tych fotelikach, co chyba dranissimo wklejala - tych cosatto w paski. wie ktoras, czy mozna je dostac w polsce???
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
albo jesli nie wiecie - to laski z uk - czy argos wysyla do pl np? jak to ogarnac w razie, jakby mi nie przeszlo? co prawda do 9 mies daleko jeszcze i moj fotelik spokojnie starcza poki co, ale straaaaaaaasznie sie najaralam na tego pasiastego ;-)
Podziel się: