reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

andariel a dlaczego na plecach a nie z przodu? w chuscie raczej dziecko ma pozycje na zabke zawsze...maly bobas raczki schowane a starsze juz moze miec wyciagniete...
morgaine jak bylam na spotkaniu chustowym babeczka miala 6miesieczniaka i pokazywala mi jak go wiazac na plecach mowila ze nosi go tak odkad skonczyl 10tygodni...ale ja jestem cykor nie odwazylabym sie malego tak zarzucic na plecy ;-)

reklama
wilmek ja tez nie... wole z przodu i raczki dalej jej chowam mimo ze trzyma glowe...jeszcze do 4go mca bede jej chowac te lapki:)

andariel. ja mam tę karuzelkę,ale jeszcze tak ustawionej jako lampkę nie miałam,zresztą owa karuzelka mnie nieco .... denerwuje, nie wiem ,ale ona głośno chodzi tzn,słychać silnik,i on zagłusza melodyjki, nie koniecznie jestem z niej zadowolona ( ale może to tylko ja ),i lampka jakaś żenująco słabo świeci, nie wiem,grunt że się małej podoba .

czy któraś z Was ma może tą karuzelke FP z misiami, projektorem itp.? o taką - FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (1720686243) - Aukcje internetowe Allegro
bo ja mam pożyczoną, ale za cholerę nie pamiętam jak się ten pałąk główny odgina, bo teraz jest ustawiony w pozycji lampki na stolik... help!!!
pozwólcie ze sie wtrace;-) mam ta pozytywke, nawiasem mowiac kupiona z tej aukcji;-) tam z boku jest taki motylek, go sie odgina i wtedy pałak jest w pełni do regulacji:-)

pozwólcie ze sie wtrace;-) mam ta pozytywke, nawiasem mowiac kupiona z tej aukcji;-) tam z boku jest taki motylek, go sie odgina i wtedy pałak jest w pełni do regulacji:-)
no popatrz, a to była losowo wklejona aukcja:-Ddzięki za info - mój mąż to musiał rozkręcać, bo się ten "mechanizm" zablokował, dlatego nie mogłam sobie z tym poradzić;

Mam do sprzedania tanio nowy lezaczek FP rain forest,w szale zakupow dla Malej kupilam jej drugi ( tak mi sie spodobaly te kolory) a ma juz swojego ascetycznego Maclarena.malz polecil mi pozbyc sie tego nowego a rachunku nie moge znalezc wiec nie moge zwrocic.Moze ktoras z was chce kupic ,lub zna kogos kto bylby zainteresowany?

reklama
Do góry