reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Zostalam oszalala mama na punkcie mojej coreczki.sobie nie kupuje nic a na nia przepuszczam wszystko.musze podreperowac budzet.mam do sprzedania kolczyki zlote z drobniutkimi diamencikami ( wkrety Kruk z calym zaswiadczeniem),troche odziedzy niuzywanej markowej,jeansy CK( dlugie,w kilku rozmiarach),cos z firmy Gap,DKNY,firmowe kosmetyki( cos z Victorii Secret, bitohermu ,chanell)perfum kilka flakonikow juz nie pamietam jakie:).duzo ksiazek i czasopism.
sprzedaje tez malymi kompletami odziez w zasadzienie nie uzywana po mojej maliznie,smyk glownie i troche zagranicznych ,rozmiary od 0-3.bede wam wdzieczeczna za pomoc ,bo przedobrzylam z kasa a nie chce mi sie z moim klocic .sprzedam cos to sie nawet nie kapnie,prosze pytajcie wrod znajomych.wszystko oryginalne przywiezione zza oeanu.jezu moze znajdzie mi sie ktos chetny szybko brrrr.jak komp sie osuszy to dolacze zdjecia ale prosze myslcie juz cos .bede wdzieczna.buzki ,odpadam,papap

reklama
Hatorska przeczytalam opis i zwazywszy na dlugosc podrozy jaka was czeka pokusilaby sie na to cos.i nie jest drogie ,jeszcze ta fukncja sterylizacji i podgrzewania na sucho...hmm sounds good

Tymko tez ,a le póki mam na to kasę to wolę kupić, niech leży i czeka, poźniej może byc różnie. ja sie zastanawiam na maxi cosi priori. Ma ktoś taki dla starszaka? polecacie?

my mamy Jane Matrix i on jest od urodzenia do okolo 13kg wiec jeszcze troche..nastepny dla starszaka mielismy Britaxa do 18kg a teraz Maxi cosi...

reklama
Do góry