reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ostatnia edycja:
reklama
thx, willmek! oszalec mozna.

baby, powiedz, ty masz hoppediza, nie? i nie wiem, jak to sprawdzic, ale: mam chuste storchenwiege czy cos takiego, ta od szwagierki, ona jest niesamowita - nie czuc dziecka, po prostu odejmuje kilogramy. mam wrazenie, jakbym nikogo nie niosla. a w hoppedizie jak?

i jeszcze - masz ultracienki czy zwykly?

aenye baby chyba ma LanyLamb o ile dobrze pamietam hoppa ma Morgaine :-)
a Storchenwiege to bardzo dobra firma chustowa ale wydaje mi sie ze hopp tez tyle tylko ze potem same juz chusty sa rozne jedne ciensze inne grubsze... szkoda ze nie ma ich w sklepach zeby pojsc i podotykac ;-)

Aenye tak jak napisała Wilmek ja mam Lennylamb, a hopediza ma Morgaine :)
z tych które pokazałaś najbardziej popdoba mi się pierwsza, kolejne trochę za bardzo dziewczęce jak dla mnie ale to ma się Tobie podobać a nie mnie :) natomiast co do odjęcia kg to kazda dobrze zawiązana chusta tak ma, ważne jest dobre wiązanie, bo to rozkłada wage dziecka równomiernie i się jej nie czuje :)

Morgaine ma tą jeśli dobrze pamietam i to jest ta zwykła a nie ultracienka http://www.tublu.pl/Chusty_Hoppediz/Tkane/chusty_Long_4_6_m/Chusta_Hoppediz_4-6_m_Antiqua.html

Ostatnia edycja:
ja mam hoppediz, jest super:) nie mam ultracienkiej tylko zwykla... jak sie dobrze zamotasz to nie czuc dzieciątka i mozna godzinami nosic:) placilam 250 zl z kosztami przes.albo bez, nie pamietam

edit: zdecydowalam sie na 2 zabawki lamaze...no i dalej nie weim ktore dwei:-D

jade dzisiaj i ide na zywiol, w sklepie nie bede miala duzo czasu bo z dzieciakami to szybko wybiore:)

a Morgaine nie ma girasola?

kurde, mam juz leb jak sklep, chce cos DZISIAJ kupic, chocby telefon, ale od 2 tyg si nie moge zdecydowac ;-) i teraz mam zamiennik do wyszukania - chuste..

podobaja mi sie i GOA i KATMANDU, jedna jest ultracienka, druga standard - co to znaczy!? czy jest grubsza od storchenwiege? no nie wiem, nie wiem... chce szybko ja miec, bo musze poprac kilka razy przed wakacjami..

ultracienka jest ponoc tak cienka jak przescieradlo, to fajne musi byc, a z drugiej?? dziwnie troche.. tylko czy hopki sa tak samo miekkie jak storchy? bo ta szwagierkowa bajeczna jest. tylko kolorki - choc sa super - to chcialabym hopkowe :-D

aenye moze jest miekka bo szwagierka juz ja ponosila troche? a nie chcesz uzywanej (to tak zeby ci bylo latwiej zdecydowac :-p )
ja mam didymosa ale uzywanego wiec miekki chociaz robi wrazenie ze kiedys taki nie byl :-)
rany ja tez chce zabawke lamaze :-p zaczelam je przegladac i sa suuuuper np taka
Lamaze - Sir Prance-a-Lot LC27072
albo ta
Lamaze Early Development Toy Bill D. Beaver

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry