reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
aenye ja prałam tylko raz i noszę:) one miękną w trakcie używania, ale im częsciej sie motasz tym bardziej chuste łamiesz...

ja sie zastanawialam nad tą ultracienka ale malo opinii bo to w sumie nowosc chyba jest.... tkana jest ok na lato, jedną warstwe koala mozna zrobic, pod to body albo sam pampers i jest przewiewna...
ultracieknkie hoppediz piekne sa!! a jakze!! no ale drogie weic drugiej nie kupie:(
jeszcze godzinka i jade po zabawki:-D
po iwelkiej walce Niko i Nika śpią. trzeba poodkurzac a tak mnie zmeczyli ze wypadaloby odpoczac...

heh nie ten watek;-)

goa

ale zadna z tych dwoch mnei nei powaliła... ja mam duzo wzorzystych ciuchow i wygladalabym jak ... z cyrku... ale Tobie sie ma podobac nie mnie:)

no wlasnie ja mam wszystko jednokolorowe, tzn kolorowe ciuchy ale bez wzorow, max. to paski.

chyba biore katmandu.. boleje tylko, ze nie ma wzoru katmandu w light wersji..

katmandu ma duzo kolorow wiec cokolwiek nie ubierzesz jednolitego to bedzie pasowac..moje skromne zdanie ;-)

cudne zdanie! przepytalam cala rodzine i przyjaciol :-D i dziekuje za wszystkie opinie - KUPILAM KATMANDU!!!!!!!!!!!

dostalam rabat, przesylke gratis i mam ostatnia z limitowanej wersji ;-) kocham ja i po prostu wiem, ze jest stworzona dla nas. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie moge sie doczekac piatku!!!

aenye bardzo sie ciesze :-)
a ja sie wlasnie wkurzylam..zamowilam dla starszaka stroj strazaka na urodziny (ktore sa w piatek) zaplacilam za ekspresowa przesylka na wszeli wypadek..i co przyszlo dzis i zamiast 3-4 lata to 5-6 nooosz qrna..i co ja teraz mam zrobic..oczywiscie odesle i dostane kase ale wcale mnie to nie urzadza :wściekła/y:

o i zaszalalam i telefon tez kupilam ;-) matko boska
i po macierzysnkim :p

nokia c7 ;-)

willmek
o raju :-( to przykre.. moj dziec raz chcial sie przebrac za cos tam i nie moglam dostac takiego przebrania, no przykre bardzo :-(

dobra moge wyjsc z domu ;-)

reklama
A ja lubie doradzać aenye, bo zawsze wybierze przeciwnie do mego typu;-) ja zreszta tez zawsze na odwrot niz mi doradzi:)

buziak Pati

Do góry