reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hehe, morgaine, to kolejny dowod na to, ze przeciwienstwa sie przyciagaja :-D :-D :-D buziak, slonce!
a to, ze mamy inny gust to od zawsze wiadomo ;-) hehe

ale ta chusta mi sie najbardziej podobala, no serce mi mocniej zabilo, jak ja zobaczylam, tylko z nia tak mialam.. to znak, nie..? no i D sie podobala, i mojej mamie, i mojej szwagierce, hehe, i mojej przyjaciolce ;-) no to wybor w sumie prosty.. ale ja zawsze musze sie podoradzac naokolo, zreszta ty masz to samo :-D

reklama
zapomniałam sie Wam pochwalic, że bylismy w H&M i kupiliśmy bodziaki dla młodego 3 odcienie niebieskiego, bez rękawków za 20 zł, spodnie dresowe zielone za 10 zł, białe lniane spodnie za 20 zł i grzechotke pandę za 5 zł :), ogólnie to większość była dziewczęcych rzeczy, a mało chłopięcych i bodziaki w sumie ostatnie takie wzięłam bo reszta z różem, ale ogólnie troche tego było :)

ha baby, mamy te same bodziaki, te niebieskie ;-) jakies tydzien-dwa temu kupowalam. bralam 62 i sa nawet ciut za duze. ale myslalam, czy by nie wziac 'na zas' i 68, bo naprawde sa fajne. 3szt za 2 dychy!
ale mi sie fartnelo i kupilam jeszcze 3 szt kolorowych z dlugim rekawem na 68 :-) a te lniane niebieskie tez mi sie podobaly bardzo, ale juz DOSC TYCH SZMAT!!! :-D :-D :-D (co drugi dzien sobie to powtarzam)

ale, ALE! przedwczoraj bylam w CH (boszeeee wyglada na to ze ja codziennie na zakupach jestem, masakra :-D) i w CUBUSIE! wyrwalam dresik za cale 10zl!!! normalny, sliczny, bawelniany dresik w szaro-biale paski, rozpinana bluza i portki :-) mialam farta, bo tego dnia go znalezli na magazynie, z jakiejs starej kolekcji, i dopiero laska wyniosla na sklep ;-)
uwielbiam takie okazje!

ja dziś w tesco śpiochy kupiłam 3 szt. za 24 zł- fajnie bo lubie je bardzo- piorę co 3 dni a nic się z nimi nie dzieje:-)
a Morgaine- mniejsze zabawki lamaze są w tesco po 30 zł- jest też wróżka i emilka i parę innych:tak: (wiem że chciałaś syrenkę ale jej niestety nie widziałam)a ośmiornica która na allegro 79 zł kosztuje jest po 66 zł:tak:

baby - to zrobilas super interes:o) u nas ostatnio nie ma zadnych okazji,chyba,ze outlet..a co do dziewczecych ciuczkow to prawda..full wypas a dla facecikow trzeba szukac...

Alexandra zasypiam juz ale tez wlasnie dzis kupilam Lwika lamaze,mialam osmiornice ale te dzwieki ktore wydawala bardziej mi brzmienie trabki przypominalo i balam sie ze ze malaej sie nie spodoba

buzki

reklama
kurka, ja mam wieeeelka ochote na tego pawia lamaze, ale! 50zl musialabym wydac, a w firmie masa innych, pieknych zabawek, cholercia, ze tez nie ma skad brac lamaze do firmy no!!!

Do góry