Dragonfly ta ostatnia suknia bardzo mi się podoba, wydaje mi się że ona ma taki kolor kawy z mlekiem delikatnej i dlatego taki kolor na dole, ja też nie miałam welonu i rzucałam podwiązką którą zębami ściągnął mi z nogi mąż
reklama
herbatita, no ja też bez welonu planuję. Rzucałaś bukietem na oczepinach? No i ja też myślę o wypożyczeniu sukni, bo nie mam miejsca w szafie na trzymanie sukni, a żeby sprzedać, to potem problem a i tak trzeba zejść z ceny więcej niż połowę ceny, a w wypożyczalni biorą 50% wartości sukienki i nie trzeba zamawiać 3-4 miesiące wcześniej i łazić na przymiarki często. Może ewentualnie kupią jakąś z poprzedniej kolekcji, bo są duże promocje.
Ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu ślubnym.:-) Ledwie Cię poznałam bez grzywki.
baby_55 ja też będę miała ślub w październiku, więc muszę coś wymyślić też na ręce. ładnie wyglądacie z mężulem też niezły pomysł z tym gorsetem :-)
aenye, mnie też się takie suknie podobają, tylko do tego trzeba mieć chyba suknię klepsydry, a ja mam figurę raczej chłopięcą [czyt. wciętej talii brak]
nati, śliczna ta suknia No i państwo młodzi, oczywiście.
jeszcze taką oglądałam, ale jakaś taka szara jest na dole http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/_files/_kolekcje/journey/kadi_m1_b.jpg
a pewnie że bukietem rzucałam na oczepinach i kwiaty złapała moja przyjaciółka która 2 lata później wyszła za mąż. Czyli coś w tm jest - złapiesz i już panienka długo nie będziesz. Os.t sukienka prześliczna
A w ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna i jakąkolwiek suknie założysz to i tak pięknie będziesz wyglądać, a mężulo będzie dumny jak paw;-)
dragonfly.ks
Fanka BB :)
No mnie też ta ostatnia się spodobała. Wiecie co mi przyszło do głowy? Jak ja będę karmić nadal w październiku,a mam nadzieję, że tak, to co ja z cyckami zrobię przecież w gorsecie to mi się zastój jakiś zrobi, albo mleko spłynie po tej sukni. Jak ja ten gorset tam będę zdejmować, żeby małego nakarmić albo odciągnąć mleko ??
Oj, coś czuję, że będzie co wspominać.
Herbatita, no dziękuję bardzo za komplmenty. Taką pięknością chodzącą, to ja raczej nie jestem. DLatego trzeba się jakoś zakamuflować suknią.
Herbatita, no dziękuję bardzo za komplmenty. Taką pięknością chodzącą, to ja raczej nie jestem. DLatego trzeba się jakoś zakamuflować suknią.
Cześć dziewczyny. Mam do sprzedania nowy komplet spódniczka i bluzeczka. Moja córcia dostała go od babci ale jest za małe i ani razu nie ubierała. Na metce rozm. 68 ale jest troszkę mniejszy. Sukieneczka jest prześliczna. Może macie ochotę kupić. C & A Piękny komplet dla dziewczynki (1653304827) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie zlapala siostra M a fular jej chłopak i się rozstali po naszym weselu wiec cos w tym ejst al enie jest to smutna historia bo wyszla za maz za fajnego faceta i ma dwoje dzieci i jest happy a tamtem nie byl fajny...a pewnie że bukietem rzucałam na oczepinach i kwiaty złapała moja przyjaciółka która 2 lata później wyszła za mąż. Czyli coś w tm jest - złapiesz i już panienka długo nie będziesz. Os.t sukienka prześliczna
A w ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna i jakąkolwiek suknie założysz to i tak pięknie będziesz wyglądać, a mężulo będzie dumny jak paw;-)
druga para tez sie po naszym weselu rozstala (ta co miala zaplanowane ze zlapie welon hahah) no i tez chyba nie byli dla siebie...
No mnie też ta ostatnia się spodobała. Wiecie co mi przyszło do głowy? Jak ja będę karmić nadal w październiku,a mam nadzieję, że tak, to co ja z cyckami zrobię przecież w gorsecie to mi się zastój jakiś zrobi, albo mleko spłynie po tej sukni. Jak ja ten gorset tam będę zdejmować, żeby małego nakarmić albo odciągnąć mleko ??
wiesz co dragon po pierwsze primo nie jestem w temacie, nei wiem czy masz juz wybrana suknie, ale jak nie, to jest duuuzo pieknych sukni z 'miękkimi' gorsetami ze mozesz swobodnie cyca wyciagnac...
po drugie w pazdz. to nasze skarby juz chyba beda jadly inne posilki i nie bedziemy tak czesto karmic a laktacja bedzie unormowana wiec watpie zeby Cie zalało...
a po trzecie to mozesz odciagac swoje mleczko albo podawac mm tej nocy co slub zeby nie wyciagac cyca i sie nie pobrudzic... z tym ze nie wiem jak z Toba bo ja moge caly dzien nie karmic i mam spoko cyce, zadnych mega pelnych itd. a niektore laski to 2 godz nie karmią i masakra... wiec na darmo sei wymądrzam
alexandra_73
Fanka BB :)
kochane,prosze o opinie...bede wdzieczna... Marienkäfer-Spieldecke, Lamaze: Baby & Kleinkind / Grosse Spielwelt / Kataloge / Kinder - bei Schwab...
reklama
Podziel się: