reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Dragonfly ta ostatnia suknia bardzo mi się podoba, wydaje mi się że ona ma taki kolor kawy z mlekiem delikatnej i dlatego taki kolor na dole, ja też nie miałam welonu i rzucałam podwiązką którą zębami ściągnął mi z nogi mąż :)

reklama
ja też kupowalam przez internet dokładnie na allegro tylko, że prawie 2 msc przed ślubem ale była praktycznie dobra troche za długa to mi krawcowa skróciła
welon miałam zwyczajny

herbatita, no ja też bez welonu planuję. Rzucałaś bukietem na oczepinach? No i ja też myślę o wypożyczeniu sukni, bo nie mam miejsca w szafie na trzymanie sukni, a żeby sprzedać, to potem problem a i tak trzeba zejść z ceny więcej niż połowę ceny, a w wypożyczalni biorą 50% wartości sukienki i nie trzeba zamawiać 3-4 miesiące wcześniej i łazić na przymiarki często. Może ewentualnie kupią jakąś z poprzedniej kolekcji, bo są duże promocje.

Ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu ślubnym.:-) Ledwie Cię poznałam bez grzywki. :tak:

baby_55
ja też będę miała ślub w październiku, więc muszę coś wymyślić też na ręce. ładnie wyglądacie z mężulem :) też niezły pomysł z tym gorsetem :):-)

aenye
, mnie też się takie suknie podobają, tylko do tego trzeba mieć chyba suknię klepsydry, a ja mam figurę raczej chłopięcą [czyt. wciętej talii brak]:cool:

nati, śliczna ta suknia :) No i państwo młodzi, oczywiście. :tak:

jeszcze taką oglądałam, ale jakaś taka szara jest na dole http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/_files/_kolekcje/journey/kadi_m1_b.jpg

a pewnie że bukietem rzucałam na oczepinach i kwiaty złapała moja przyjaciółka która 2 lata później wyszła za mąż. Czyli coś w tm jest - złapiesz i już panienka długo nie będziesz. Os.t sukienka prześliczna
A w ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna i jakąkolwiek suknie założysz to i tak pięknie będziesz wyglądać, a mężulo będzie dumny jak paw;-)

No mnie też ta ostatnia się spodobała. Wiecie co mi przyszło do głowy? Jak ja będę karmić nadal w październiku,a mam nadzieję, że tak, to co ja z cyckami zrobię :) przecież w gorsecie to mi się zastój jakiś zrobi, albo mleko spłynie po tej sukni. Jak ja ten gorset tam będę zdejmować, żeby małego nakarmić albo odciągnąć mleko :szok: ??
Oj, coś czuję, że będzie co wspominać.

Herbatita
, no dziękuję bardzo za komplmenty. Taką pięknością chodzącą, to ja raczej nie jestem. DLatego trzeba się jakoś zakamuflować suknią. ;)

dragonfly- przypomnialo mi się, kilka lat temu (2-3) moja kuzynka brała kościelny ślub i od razu chrzciny córki która miała 5 lat i obie były w białych sukienkach, ładnie to wyglądało

a pewnie że bukietem rzucałam na oczepinach i kwiaty złapała moja przyjaciółka która 2 lata później wyszła za mąż. Czyli coś w tm jest - złapiesz i już panienka długo nie będziesz. Os.t sukienka prześliczna
A w ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna i jakąkolwiek suknie założysz to i tak pięknie będziesz wyglądać, a mężulo będzie dumny jak paw;-)
u mnie zlapala siostra M a fular jej chłopak i się rozstali po naszym weselu wiec cos w tym ejst:-D al enie jest to smutna historia bo wyszla za maz za fajnego faceta i ma dwoje dzieci i jest happy a tamtem nie byl fajny...
druga para tez sie po naszym weselu rozstala (ta co miala zaplanowane ze zlapie welon hahah) no i tez chyba nie byli dla siebie...
No mnie też ta ostatnia się spodobała. Wiecie co mi przyszło do głowy? Jak ja będę karmić nadal w październiku,a mam nadzieję, że tak, to co ja z cyckami zrobię :) przecież w gorsecie to mi się zastój jakiś zrobi, albo mleko spłynie po tej sukni. Jak ja ten gorset tam będę zdejmować, żeby małego nakarmić albo odciągnąć mleko :szok: ??
Oj, coś czuję, że będzie co wspominać.

Herbatita
, no dziękuję bardzo za komplmenty. Taką pięknością chodzącą, to ja raczej nie jestem. DLatego trzeba się jakoś zakamuflować suknią. ;)

wiesz co dragon po pierwsze primo nie jestem w temacie, nei wiem czy masz juz wybrana suknie, ale jak nie, to jest duuuzo pieknych sukni z 'miękkimi' gorsetami ze mozesz swobodnie cyca wyciagnac...
po drugie w pazdz. to nasze skarby juz chyba beda jadly inne posilki i nie bedziemy tak czesto karmic a laktacja bedzie unormowana wiec watpie zeby Cie zalało...

a po trzecie to mozesz odciagac swoje mleczko albo podawac mm tej nocy co slub zeby nie wyciagac cyca i sie nie pobrudzic... z tym ze nie wiem jak z Toba bo ja moge caly dzien nie karmic i mam spoko cyce, zadnych mega pelnych itd. a niektore laski to 2 godz nie karmią i masakra... wiec na darmo sei wymądrzam:-D

reklama
Do góry