reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Dragonfly podobno najpiekniejsze sa suknie hiszpanskie a ty masz meza hiszpana:).powieje tutaj troche prywata ale ja na slubie mialam wlasnie Pronovias lub La Sposa,rewelacyjne materialy,piekne ,misterne wykonczenia.kupilam pierwsza ktora przymierzylam.tak uwielbiam na nia patrzec ze do tej pory lezy w szafie i co sie zbieram do sprzedania jej to mi serce peka;-).mysle zeby malej z mojego trenu ( tak wtedy jeszcze byly modne treny ,bo bralam slub lata swietlne temu)uszyc malej sukienke do chrztu a suknie sprzedac bez trenu,hehehe.:-Dale powaznie rozwaz to bo jesli masz w hiszpani rodzine to ktos moglby ci dany model podpatrzony i wymierzony wczesniej w madonnie przyslac i pewnie bys na tym oszczedzila duzo.( w madonnie pamietam ze ja cos z kilka miesiecy wczesniej musialam zamowic). tak kocham moja ze trzymam juz dobrych pare lat zamiast sprzedac,zbieram sie do tego...ehh te wspomnienia...

Alexandra mata rewelacyjna ,moja mala w ogole nie chce lezec na brzuszku ( nawet na mnie:)) i bede jej tez musiala cos takiego kupic.strasznie lubie firma lamaze tak ze najchetniej to bym sobie u ciebie taka zamowila bo w polsce ich nie widzialam.

reklama
Dragonfly znalazlam amatorskie ,robione przez mojego brata zdjecia mojej sukienki slubnej.zareklamuje tu pronoviasa i terapetycznie przypomne sobie jak to bylo te...lat temu ,i bede wspominac za kazdym razem jak bede chciala sie rozwodzic:)zdjecia sa kiepskiej jakosci.dzis bym pewnie wybrala inna no ale gust sie z wiekiem zmienia
wink2.gif

Zobacz załącznik 365225Zobacz załącznik 365224Zobacz załącznik 365226Zobacz załącznik 365227Zobacz załącznik 365228Zobacz załącznik 365229Zobacz załącznik 365230 przy okazji moze sie komus spodoba i znajde nabywce:).jezu ja zamiast spac to znow zachcialo mi sie glupot.no ale fajnie tak powspominac i zdalam sobie sprawy ze nawet nie wiem gdzie sa moje zdjecia slubne ,pewnie w jakims pudle ,przynajmniej ich poszukam.mam nadzieje ze te zdjecia beda male ,ale jeszcze nie wiem jak wklejac na bb zdjecia miniaturki.z gory sory jesli beda za duze to usune.ide spac jutro czesc dalsza planowania remontu i jeszcze mala cos"niewyrazna" jest.buzki

p.s kurna chata ,cos mi sie spitolilo,zostawiam to na dzis ,jutro znow bede chodzic na rzesach,buzki kochane

Ostatnia edycja:
Dragonfly znalazlam amatorskie ,robione przez mojego brata zdjecia mojej sukienki slubnej.zareklamuje tu pronoviasa i terapetycznie przypomne sobie jak to bylo te...lat temu ,i bede wspominac za kazdym razem jak bede chciala sie rozwodzic:)zdjecia sa kiepskiej jakosci.dzis bym pewnie wybrala inna no ale gust sie z wiekiem zmienia
wink2.gif

Zobacz załącznik 365232Zobacz załącznik 365233

przy okazji moze sie komus spodoba i znajde nabywce:).jezu ja zamiast spac to znow zachcialo mi sie glupot.no ale fajnie tak powspominac i zdalam sobie sprawy ze nawet nie wiem gdzie sa moje zdjecia slubne ,pewnie w jakims pudle ,przynajmniej ich poszukam.mam nadzieje ze te zdjecia beda male ,buzki reszte dokoncze juto tez w nocy:)

nela śliczna suknia, szkoda, że całości nie widać. Mnie też się podobają te szyte na styl hiszpański, ale muszę najpierw coś przymierzyć, żeby zobaczyć w czym mi dobrze. W zeszłym roku byłam w Galicji na weselu, to młoda miała suknię w stylu bezy. Byłam tam chyba jedyną kobitką bez wachlarza :-D

LAMAZE Zawieszka EMENUEL CENA SZOK! sklep Wwa (1657530522) - Aukcje internetowe Allegro

LAMAZE Zawieszka SYRENKA CENA SZOK! sklep Wwa (1657530519) - Aukcje internetowe Allegro

suknie piękne ale ja muszę wrócić do tematu dzieciowego, bo jak zwykle nie mogę się zdecydować!!:angry:

lasencje przywieszkę do wózka/fotelika potrzebuję. którą z tych linków, albo jeszcze coś innego mi tu zapodajcie;-) zwariuję. do jutra musze podjąc decyzję hihi, ale hcyba pojadę do sklepu i kupię, w sumie wyjdzie na to samo co z kosztami rpzesyłki, bo w sklepie trochę drożej, ale przynajmniej pomacam...

help me please!!!

mam pawia polecam:tak: szeleści,grzechocze i piszczy, motylek też mi się bardzo podobał:tak:
syrenka taka bardziej dziewczyńska:-D wzięłabym ją albo wróżkę:tak:

mi sie strasznie podoba paw!!! chyba normalnie kupie ;-) chociaz maz mnie zabije, ma tego mase sam, tylko nie lamaze.. ale dawno nic mnie tak nie zachwycilo ;-)

moj tez strasznie lubi zabawki :-) na macie naszej po prostu szaleje, az radocha patrzec na to. wygina sie we wszystkie strony, rekami macha jak szalony, byle dotknac tej zabawki, ktora go akurat zainteresowala, a najlepsze, ze to samo w lozeczku - strasznie lubi swoj ochraniacz, dotyka rekami obrazkow ;-) wystarczy, ze jest cos narysowane i mlody az kipi, zeby tego dotknac.

reklama
Do góry