Dragonfly podobno najpiekniejsze sa suknie hiszpanskie a ty masz meza hiszpana.powieje tutaj troche prywata ale ja na slubie mialam wlasnie Pronovias lub La Sposa,rewelacyjne materialy,piekne ,misterne wykonczenia.kupilam pierwsza ktora przymierzylam.tak uwielbiam na nia patrzec ze do tej pory lezy w szafie i co sie zbieram do sprzedania jej to mi serce peka;-).mysle zeby malej z mojego trenu ( tak wtedy jeszcze byly modne treny ,bo bralam slub lata swietlne temu)uszyc malej sukienke do chrztu a suknie sprzedac bez trenu,hehehe.ale powaznie rozwaz to bo jesli masz w hiszpani rodzine to ktos moglby ci dany model podpatrzony i wymierzony wczesniej w madonnie przyslac i pewnie bys na tym oszczedzila duzo.( w madonnie pamietam ze ja cos z kilka miesiecy wczesniej musialam zamowic). tak kocham moja ze trzymam juz dobrych pare lat zamiast sprzedac,zbieram sie do tego...ehh te wspomnienia...
Alexandra mata rewelacyjna ,moja mala w ogole nie chce lezec na brzuszku ( nawet na mnie) i bede jej tez musiala cos takiego kupic.strasznie lubie firma lamaze tak ze najchetniej to bym sobie u ciebie taka zamowila bo w polsce ich nie widzialam.
Alexandra mata rewelacyjna ,moja mala w ogole nie chce lezec na brzuszku ( nawet na mnie) i bede jej tez musiala cos takiego kupic.strasznie lubie firma lamaze tak ze najchetniej to bym sobie u ciebie taka zamowila bo w polsce ich nie widzialam.