reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

a ja miałam taką kupioną za całe 150zł
IMG_0839.jpgBez

reklama
ja miałam taką gorset i spódnica ( wypożyczona za 750zł)042.jpg035x2.jpg wczoraj pisałam że była biała, ale chyba przekłamałam bo była delikatnie ecru ale w sumie na zdjęciach i tak wyszła jak biała.

p.s. boziu jaka ja tu chuda jestem :-(

Nati jaka śliczna suknia

ale się atmosfera ślubna zrobiła:-)

nati, herbatita, mitaginka śliczne sukienki i Wy super!

mitaginka ja najpierw myślałam że wkleiłaś reklamę sukienki która Ci się podoba a to Wy:-Dno para jak z journala(czyt żurnala bo nie mam pojęcia jak to się pisze:p);-)

herbatita, no ja też bez welonu planuję. Rzucałaś bukietem na oczepinach? No i ja też myślę o wypożyczeniu sukni, bo nie mam miejsca w szafie na trzymanie sukni, a żeby sprzedać, to potem problem a i tak trzeba zejść z ceny więcej niż połowę ceny, a w wypożyczalni biorą 50% wartości sukienki i nie trzeba zamawiać 3-4 miesiące wcześniej i łazić na przymiarki często. Może ewentualnie kupią jakąś z poprzedniej kolekcji, bo są duże promocje.

Ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu ślubnym.:-) Ledwie Cię poznałam bez grzywki. :tak:

baby_55
ja też będę miała ślub w październiku, więc muszę coś wymyślić też na ręce. ładnie wyglądacie z mężulem :) też niezły pomysł z tym gorsetem :):-)

aenye
, mnie też się takie suknie podobają, tylko do tego trzeba mieć chyba suknię klepsydry, a ja mam figurę raczej chłopięcą [czyt. wciętej talii brak]:cool:

nati, śliczna ta suknia :) No i państwo młodzi, oczywiście. :tak:

Koot
, u nas to była spontaniczna decyzja 4,5 miesiąca przed terminem. Co do nani, to my chcieliśmy taką z monitorem oddechu, może i kamerką, Bóg wie czym jeszcze. DObrze, że nie kupiliśmy, b mały i tak nie śpi w swoim łóżeczku w ciągu dnia. A raczej powinnam powiedzieć: w ogóle nie śpi w ciągu dnia.:sorry:

Zastanawiam się, czy te sukienki, które oglądam, których linki wysłałam wcześniej, nie są za bardzo a'la kopciuszek barbie. :eek:

jeszcze taką oglądałam, ale jakaś taka szara jest na dole http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/_files/_kolekcje/journey/kadi_m1_b.jpg

ja też bym wymieniła mojego samsunga na coś nowego. Denerwuje mnie ten dotykowy ekran i w ogóle ma dosyć samsunga. Wcześniej miałam kobylastą nokię n 95 i tęsknie za nią, bo miała wszystko co potrzebowałam. Oglądałam sobie filmy, korzystałam z wi fi, czytałam e booki, cykałam zdjęcia, a samsung służy mi tylko do dzwonienia i smsowania.

herbatita, super, że się zdecydowałaś na tę sukienkę na chrzciny. Mężu będzie na pewno zadowolony.

Ja też szukam sukienki na chrzciny, tyle, że sukni ślubnej. Moja mama mi powiedziała, że nie powinnam białej, tylko ecru. :eek:Tyle, że ja białą chciałam zawsze. Zastanawiam się czy kupować, czy wypożyczyć, bo w sumie mało czasu zostało.

myślałam o czymś takim, ale nie wiem czy pasuje mi coś takiego założyć. co myślicie?

suknie ślubne Dworski Romans kristin

suknie slubne wroclaw,suknie slubne,salon loretta,suknie loretta,loretta,slub,suknie wieczorowe,dodatki ślubne,welony ślubne,wypożyczalnia->Loretta

Suknie ślubne DECORISUS AURORA
podoba mi się ta druga i ta którą wrzuciłaś ostatnią. Mamą się nie przejmuj. Ja brałam ślub w urzędzie w dodatku z rozwodnikiem i miałam swoją białą suknię o taką :)
P1010714.jpg
dodam tylko że kupiłam ją na 2 tygodnie przed ślubem i to przez internet :p

jaki piekny pokaz mody slubnej :-) suuuper wygladacie dziewczyny :-)
dragonfly jesli mozesz na chwile sie wyrwac to podejdz i cos przymierz :-) ja caly czas myslalam ze nie podoba mi sie koronka i inne takie a jak zaczelam ogladac to oczywiscie suknia z elementami koronki powiedziala do mnie "kup mnie" :-D czasami cos co nam sie podoba na zdjeciach niekoniecznie dobrze wyglada na nas..powodzenia w szukaniu pieknej sukni w dobrej cenie :-)

reklama
Marma, ślicznie wyglądasz. Naprawdę! Aż zazdroszczę :) To rzeczywiście poszłaś na żywioł z tym zakupem sukni. Ja się trochę boję, że jak kupię przez internet, to nie będzie pasować do końca. Mamą się przestaję przejmować, ona z resztą też odpuściła.

Wilmek, mnie też się podobają koronki. Nie nastawiam się jednak ani na koronkę, ani na tiul. Zobaczę w czym mi będzie dobrze. Moja siostra marzyła o lejącej sukni w stylu świtezianki, innych nie oglądała, do momentu aż przymierzyła taką jedną, wymarzoną. TAk szybko jak ją założyła, tak szybko zdjęła, bo wyglądała jak w worku.
Ja się właśnie tak zbieram, żeby coś pojechać przymierzyć, tylko 27 mam ostatni egzamin, więc dopiero po nim pojadę.

Sorki dziewczyny, że tak zdominowałam wątek modą ślubną :-D Ale dziękuję za rady, no i za te zdjęcia piękne!!!

Do góry