reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Mnie też podoba się ta ostatnia. Natomiast co do, przepraszam tu za wyrażenie, jakieś stare dzieje zabobonne mówią o ruszaniu czy nie, co za bzdura. Ja tez powinnam iść do ślubu w ecru a co poszłam w białej ale.... bez welonu hahahah a na pytanie teściowej przed kościołem czemu ja nie mam welonu odpowiedziałam dosłownie przy wszystkich swoich gościach w tym dziadkach, rodzicach itd, że welon już dawno mi z głowy zleciał;-). Teściowa się speszyła a reszta parsknęła gromkim śmiechem. I skończyły się docinki co powinnam a czego nie. Natomiast przy dziecku teściowa jest pierwsza do doradzania itd:-D

reklama
Dragonfly ja szłam do slubu w sukni ecru bo taka mi się podobała i pasowała do koloru skóry, a welonu też nie miałam tak jak herbatita, braliśmy ślub w październiku i miałam futerko więc stweirdziła, że co za dużo to niezdrowo ;) uwazam, ze powinnaś iść w białej jeśli taka ci sie bardziej podoba, z tych trzech najbardziej podoba mi się ta srodkowa :) ogólnie w takim kroju sukni ślicznie sie wyglada zwłaszcza przy większym biuście :)

Ahhhhhhhh się rozmarzyłam i obejrzałam wszystkie te suknie, piękne a w szczególności ujęła mnie ta:
Suknie ślubne DECORISUS SORETTA oraz ta Suknie ślubne DECORISUS BLACK taka z pazurkiem lekko drapieżna.
A zapomniałam doradzić, że ja brałabym z wypożyczalni. Sama tak na swoim ślubie zrobiłam. We Wrocku jest dużo wypożyczalni a najwięcej na ul. Sokolniczej. Czemu doradzam wypożyczenie otóż już mówię:
Po co mieć w szafie suknie co i tak już nigdy więcej jej nie założysz, no może że chcesz córce lub synowej przekazać; po 2 nie martwisz się o dopasowanie czy pranie sukni po weselu. Oddajesz i po sprawie. O oczywiście jest to tylko moje zdanie nikomu nic nie narzucam. Wiem, że wiele moich koleżanek szyło sobie kiecki i teraz co trzymają w szafach? Sorki ale jak dla mnie to zbędny grat

Ahhhhhhhh się rozmarzyłam i obejrzałam wszystkie te suknie, piękne a w szczególności ujęła mnie ta:
Suknie ślubne DECORISUS SORETTA oraz ta Suknie ślubne DECORISUS BLACK taka z pazurkiem lekko drapieżna.
A zapomniałam doradzić, że ja brałabym z wypożyczalni. Sama tak na swoim ślubie zrobiłam. We Wrocku jest dużo wypożyczalni a najwięcej na ul. Sokolniczej. Czemu doradzam wypożyczenie otóż już mówię:
Po co mieć w szafie suknie co i tak już nigdy więcej jej nie założysz, no może że chcesz córce lub synowej przekazać; po 2 nie martwisz się o dopasowanie czy pranie sukni po weselu. Oddajesz i po sprawie. O oczywiście jest to tylko moje zdanie nikomu nic nie narzucam. Wiem, że wiele moich koleżanek szyło sobie kiecki i teraz co trzymają w szafach? Sorki ale jak dla mnie to zbędny grat

ja kupiłm suknię, miałam gorset i spódnicę, gorset potem wykorzystałam na jakieś wesele z bordową spódnicą, za to spódnicę po skróceniu z bordowym gorsetem :)
miałam taką:
ślubne.jpg

Mi się podoba 3 najbardziej. Ja bym tam sie nie przejmowała jakimis dawnymi zwyczajami. Jezeli chcesz biała to w takiej idz i tyle. Zazdrosze normalnie. My ciagle nie mozemy tego naszego slubu zorganizować, nie ma kasy cholera.

Dziewczyny jakie macie elektroniczne nianie, jakie polecacie??

ło na taką to mnie nie stać. Ja do domu ne potrzebuje, ale na ten spływ. Musi byc w miarę zasięg, tylko,zeby małego bylo słychac z przyczepy, jak przy ognisku będe siedzieć:)

reklama
Gdybym miała sama kupować to bym pewnie w ogóle nie kupowała, ale skoro mam to korzystam i jest naprawdę fajna :) kiedyś dziewczyny pisałay, że philips ma fajne :) moze uda ci się jakąś używaną kupić niezniszczoną

Do góry