Mnie też podoba się ta ostatnia. Natomiast co do, przepraszam tu za wyrażenie, jakieś stare dzieje zabobonne mówią o ruszaniu czy nie, co za bzdura. Ja tez powinnam iść do ślubu w ecru a co poszłam w białej ale.... bez welonu hahahah a na pytanie teściowej przed kościołem czemu ja nie mam welonu odpowiedziałam dosłownie przy wszystkich swoich gościach w tym dziadkach, rodzicach itd, że welon już dawno mi z głowy zleciał;-). Teściowa się speszyła a reszta parsknęła gromkim śmiechem. I skończyły się docinki co powinnam a czego nie. Natomiast przy dziecku teściowa jest pierwsza do doradzania itd
reklama
Dragonfly ja szłam do slubu w sukni ecru bo taka mi się podobała i pasowała do koloru skóry, a welonu też nie miałam tak jak herbatita, braliśmy ślub w październiku i miałam futerko więc stweirdziła, że co za dużo to niezdrowo uwazam, ze powinnaś iść w białej jeśli taka ci sie bardziej podoba, z tych trzech najbardziej podoba mi się ta srodkowa ogólnie w takim kroju sukni ślicznie sie wyglada zwłaszcza przy większym biuście
Ahhhhhhhh się rozmarzyłam i obejrzałam wszystkie te suknie, piękne a w szczególności ujęła mnie ta:
Suknie ślubne DECORISUS SORETTA oraz ta Suknie ślubne DECORISUS BLACK taka z pazurkiem lekko drapieżna.
A zapomniałam doradzić, że ja brałabym z wypożyczalni. Sama tak na swoim ślubie zrobiłam. We Wrocku jest dużo wypożyczalni a najwięcej na ul. Sokolniczej. Czemu doradzam wypożyczenie otóż już mówię:
Po co mieć w szafie suknie co i tak już nigdy więcej jej nie założysz, no może że chcesz córce lub synowej przekazać; po 2 nie martwisz się o dopasowanie czy pranie sukni po weselu. Oddajesz i po sprawie. O oczywiście jest to tylko moje zdanie nikomu nic nie narzucam. Wiem, że wiele moich koleżanek szyło sobie kiecki i teraz co trzymają w szafach? Sorki ale jak dla mnie to zbędny grat
Suknie ślubne DECORISUS SORETTA oraz ta Suknie ślubne DECORISUS BLACK taka z pazurkiem lekko drapieżna.
A zapomniałam doradzić, że ja brałabym z wypożyczalni. Sama tak na swoim ślubie zrobiłam. We Wrocku jest dużo wypożyczalni a najwięcej na ul. Sokolniczej. Czemu doradzam wypożyczenie otóż już mówię:
Po co mieć w szafie suknie co i tak już nigdy więcej jej nie założysz, no może że chcesz córce lub synowej przekazać; po 2 nie martwisz się o dopasowanie czy pranie sukni po weselu. Oddajesz i po sprawie. O oczywiście jest to tylko moje zdanie nikomu nic nie narzucam. Wiem, że wiele moich koleżanek szyło sobie kiecki i teraz co trzymają w szafach? Sorki ale jak dla mnie to zbędny grat
Ahhhhhhhh się rozmarzyłam i obejrzałam wszystkie te suknie, piękne a w szczególności ujęła mnie ta:
ja kupiłm suknię, miałam gorset i spódnicę, gorset potem wykorzystałam na jakieś wesele z bordową spódnicą, za to spódnicę po skróceniu z bordowym gorsetem
miałam taką:
..aenye
Mama grudniowa'06
Koot
Fanka BB :)
Mi się podoba 3 najbardziej. Ja bym tam sie nie przejmowała jakimis dawnymi zwyczajami. Jezeli chcesz biała to w takiej idz i tyle. Zazdrosze normalnie. My ciagle nie mozemy tego naszego slubu zorganizować, nie ma kasy cholera.
Dziewczyny jakie macie elektroniczne nianie, jakie polecacie??
Dziewczyny jakie macie elektroniczne nianie, jakie polecacie??
ja dostałam taką od siostry i jestem bardzo zadowolona
http://www.skapiec.pl/site/cat/2613/comp/951777
http://www.skapiec.pl/site/cat/2613/comp/951777
reklama
Podziel się: