reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dzieki kochaniutkie:)
kupuje roz ocean....:)

edit: niezdecydowane zawsze wiatr w oczy:-( nie ma róż ocean i pink kotki nie ma. są tylko gładkie. :( no i gładki róż majtkowy mi sie wydaje wiec zastanawiam sie nad pink lub hopediz te paseczki...:( buuuuuuuuu WHAT AM I TO DO?!:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
chyba też zdecyduje się na chuste diewczyny,najpierw miałam jakieś opory ale zauważyłam że moja niunia uwielbia spać na moim brzuchu..więc może będzie jej to odpowiadać a i mnie będzie wygodniej?a do jakiego wieku można tak nosić dzidzie?

Beata ja jestem wlasnie zakrecona nt chust:) dwie moje kumpele maja, swietna sprawa. nosza dzieci nawet do 2 - 2,5 roku. zalezy jaka chusta.
ja kupilam tej firmy co marma polecala, bo jej sie nie naciagnela ani nic, a jednak jest to dla mnie swietna alternatywa dla wozka (mam tako, 20 kg!!!! wozek spoko, ale jego waga mnei przerasta:-D) no i tansza opcja niz nowy, lekki wozek:-D

jest tu na bb watek o chustach....

morgaine ja mam lekki wózek ale jakoś przekonuje się do chusty,czasem musze lecieć na chwile gdzieś z dzieciakami a z 3 piętra nie tak łatwo znieść wózek no bo jak,przecież dwójki dzieci samych nie zostawie...więc to chyba dobra alternatywa dla mnie...tak to sąsiadka mi na chwile zostaje z maluchami a ja lece na dół z wózkiem(niestety to nie te czasy żeby zostawić go na dole:( ale ona nie zawsze jest
a tak apropo już siedze na allegro i dziś raczej zamówie:-)

tak. 70 cm szeroka a dlugosci sa rozne.
zalezy od firmy
np. rapalu ma S M L czyli 4,2 m (do bani!) 4,6 i 5,6
hoppediz ma 4,6 i 5,6
generalnie dla tych co noszą rozmiar 36-40 to 4.6 metra. dla b.wysokich i wiekszych to 5.6m
a te króciutkie eSki to nie mozna nimi wszystkich wiazan motac...

no to ja sie bede motac jeszcze moze w tym tyg:)
a za 2 tyg.idę na spotkanie klubu kangura hahahaha no poćwiczyć sobie wiązania różne:-D

morgaine roz ocean jest boooooskaaaaaa :-D :-D :-D hiihi dobry wybor ;-)

moja dzisiaj przyszla i jest bardziej wiśniowa niz fioletowa ;-) ale co tam. Juz sie zwiazalam z mlodym nawet bez insturkcji z tego tylko co pamietalam :-D hihi wcale nie jest tak zle jak sie obawialam ;-) ale musze pocwiczyc bo cos mi za duzo materialu na glowie malego mi zostalo i nie wiedzialam co znim zrobic :p
mam nawet fote jak mi wyszlo na 1 raz ;-) potem dodam :-D

asiunia róż ocean niedostępna. ale jak mi spasuje ta chusta i będę często używać do sobie ją też kupię:-D co tam!

a ja mam wciaz dylemat jaka kupic :baffled: orientujecie sie na jak dlugo wystarcza elastyczna?

reklama
Do góry