reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja czekam na chustę bo nie chce z wózkiem do ch jechac....i wio....
a co tam niech sie przyzwyczaja:-D tyle ze jak chusta przyjdzie to mlody bedzie miala 3 tygodnie juz, no to chyba mozna nie?:-D mam znizke do kappahl, musze wykorzystac:-d mloda zrozumie...

reklama
dolaczam do poszukiwaczy chust ;-) ze starszakiem mialam nosidlo ale go nie lubil..dopiero pozniej takie turystyczne uwielbial...
mysle o takiej chuscie
SaSa Slings, A wide range of baby slings and carriers from birth to toddler
chociaz te Mei Tai tez mi sie podobaja tylko czy dla takich maluchow jak nasze teraz sa ok? Marma co myslisz? bo widze ze masz doswiadczenie z chustami...
a mate mialam taka Tiny Love Gymini Total Playground Kick and Play Mat - Buy for Baby
nie jestem ani fanka ani przeciwniczka ;-)

wilmek ja wczoraj pol nocy przesiedzialam nad czytaniem o Mei Tai jak i o innych chustach i generalnie prawie kazde sa od urodzenia, tylko sie je specjalnie wiaze. Mei Tai tez.
Ja sie boje ze sie nie polapie w tych wiazaniach z normalna chusta i zdecydowalam ze kupie Mei Tai tylko teraz musze gdzies znalesc i nie wiem czy nowa czy uzywana, bo roznica w cenie jest ogromna, a jak okaze sie lipa to nie bede miala wyrzutow sumienia chociazby ze wzgledu na cene :-D

ja tez chcialam mei tai, kolezanka szyje i jest zachwycona, ma duzo klientow, wiec to chyba jak z chustami - raz ubierzesz i nie chcesz sciagac ;-)

ale a propos mat chcialam sie wypowiedziec - mi sie wydaje, ze niespecjalnie mata wplywa na to, czy sie dziecko obraca czy nie! ze to po prostu taki dzieciecia urok :-)
moje na macie od 1 mies lezaly i rozwijali sie w normie! i uzywalismy maty nawet rok. mielismy taka, ktora ma duzo elementow na bokach, na spodzie maty, palak sciagalismy, bo i tak dopoki nie usiedli to do niego nie dosiegali.
i jeszcze fajna jest mata z bokami, zeby dziecko nie wypelzalo.

mata jest super, zeby dziecko polozyc w salonie i wyglada lepiej niz dziecko na kocu ;-) tzn wrazenie w miare porzadku jest. prosze sie nie obrazac ;-) takie mam zdanie po prostu!

ja tez chcialam mei tai, kolezanka szyje i jest zachwycona, ma duzo klientow, wiec to chyba jak z chustami - raz ubierzesz i nie chcesz sciagac ;-)
a czy kolezanka ma jakas stronke albo cos gdzie mozna zobaczyc jej chusty? :-D haha to czemu decydujesz sie na normalna? przepraszam ze pytam ale chce znac wszystkie opinie ;-)

dobra kupilam :-D hihi nie uwiezycie ale kupilam elastyczna taka normalna chuste nie Mei tai. Teraz musze czytac o wiązaniach i rusze w świat :-) aa kolor PLUM czyli jakas sliwka/fiolet ;-)
wish me good luck :-)

Ostatnia edycja:
reklama
morgaine z pierwszego linku ja bym brala kairo, a z drugiego dublin. z trzeciego lima :-D
Ty to potrafisz sobie zycie utrudnic :-D :-D
ja bym bralo kairo bo do wszystkiego bedzie pasować ( i to mowi ta co sama sobie we fiolecie kupiła ;-) ) :-D

Do góry