reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

a nie czulas sie glupio w tym?:-D heh tak sie zastanawiam czy ludzie nie beda dziwnie patrzyć na mnie... ale wygoda jest, to fakt i chętnie już dzisiaj poszłabym w tym na spacer z małą, ale jest wietrznie a ona ma katar i nie wiem czy to dobry pomysł:( w wózku zawsze bardziej osłonięta chyba....
no troche ten 1 raz byl dziwny :-D zwlaszcza ze ja w glowie mam te murzynki :-D hihi ale to jest tak wygodne ze ja chyba czesciej bede spacerowac w chuscie niz w wozku ;-)

co do kataru to ja slyszalam ze nie ma nic lepszego jak swieze chlodne powietrze, oczyscza sluzowki i wrecz wskazane - pod warunkiem ze to tylko katar a nie przeziebienie i choroba :-)

reklama
heheh no bo kupiony bez zastanowienia..... :-( a nad chustą się zastanawiałam i nie wiem czy nie powinnam kupić różowej:-(
ale fajnie z okularkami ta wygląda co?
powiedzcie ze tak, prosze!!!!

no pewnie super:tak:
p.s.z Ciebie w ogóle super babka:tak:

edit: no pas też ok- dobrze się nosi?;-)

Ostatnia edycja:
Morrgaine a ja wlasnie napisalam zebys wrzucila zdj i dopiero tu zajrzalam :-D chcialam powiedziec ze wygladasz suuuuper :-) i powaznie to mowie ;-)
sama tez kupie z niebieskim :-p

dzięki laski za szczere odpowiedzi:-D
mitaginka ja mam instrukcję do tej chusty i od urodzenia są 4 albo 5 sposobów noszenia, 2 sposoby to kołyska a reszta pionowo, ale chusta na glówkę naciągnięta (zawija się chustę 3 razy żeby to sztywno główkę trzymało), asiunia też tak nosi Maddiego

pandora zaletą gorsetu jest to ze ma druty pionowe i chodzisz prosto bo jak sie garbisz albo siedzisz zgarbiona to sie te druty wbijają (i to moze tez byc wadą hahah) ale spokojnie wytrzymac mozna caly dzien w tym... z tym ze ja wielkiej róznicy nie widze bo chyba powinnam miec S/M, tyle ze nie robią się wałeczki z brzucha tylko jednolicie większy jest:-D pewnie jakbym miala mniejszy to by mnie ścisnęło ale wtedy pewnie nie wytrzymalabym calego dnia:-( bądź tu człowieku mądry....

no i jeszcze raz dzięki za upewnienie mnie ze ten kolor jest ok:-D za to kocham bb:-D

(p.s. najbardziej i tak podobal mi sie post baby, ktora napisala ze wcale nie mam grubych nóg i ze sa super - a nigdy w zyciu ich nie widziala :-D nie ma to jak bb;-) )

edit: pandora chcesz foto mojego brzucha z i bez gorsetu?:-D moge zrobic takie before i after;-)

mitaginka ja mam instrukcję do tej chusty i od urodzenia są 4 albo 5 sposobów noszenia, 2 sposoby to kołyska a reszta pionowo, ale chusta na glówkę naciągnięta (zawija się chustę 3 razy żeby to sztywno główkę trzymało), asiunia też tak nosi Maddiego
no wlasnie jak zwiniesz ten waleczek pod glowke to masz go sztywno naciagnietego, bo u mnie wlsnie konce chusty (boczne) sa jakby luzne... nie wiem z czego to wynika...
No u mnie Madi lubi chyba bardziej w pionie. w Poziomie tez, ale wydaje mi sie bardziej scisniety. Mitaginka ja wiem ze mozna w pionie nosic ale trzeba pamietac zeby kolanka byly wyzej niz pupa i plecki utworzyly litere C ;-)
pandora zaletą gorsetu jest to ze ma druty pionowe i chodzisz prosto bo jak sie garbisz albo siedzisz zgarbiona to sie te druty wbijają (i to moze tez byc wadą hahah) ale spokojnie wytrzymac mozna caly dzien w tym... z tym ze ja wielkiej róznicy nie widze bo chyba powinnam miec S/M, tyle ze nie robią się wałeczki z brzucha tylko jednolicie większy jest:-D pewnie jakbym miala mniejszy to by mnie ścisnęło ale wtedy pewnie nie wytrzymalabym calego dnia:-( bądź tu człowieku mądry....
no to widzisz fajniejszy niz moj :-D to ja sobie chyba taki sprawie, bo sie bardzo garbie. Tyle ze ja szukam czegos takiego jak ty tylko zeby jeszcze jakby spodenki mial, co by mi pupe ladnie ujedrnil - taki kostium :-D tylko jak potem w tym sikac??? tego nie przemyslalam :-D

ten sam sprzedawca ma majtki z takim i puch up'ami:) efekt brazylijskich czy wenezuelskich pośladkó;-) hahaha ale z moim rozmiarem pupy, takie uwypuklenie to jak u murzynki by wyglądało,...do tego chusta i ideollo jak to mowi panna aenye;-)

reklama
tak cos czulam ze tu o mnie mowia ;-)

fajna chusta, morgaine i super w niej wygladasz! b. do ciebie pasuje :-)

asiu, wklej sie z chusta!

ja tez musze sie uwiazac, tzn najpierw kupic, zwlekam, w sumie i tak chce to dopiero latem wykorzystywac, na tym domku, na spacery. na razie w sumie mlody tyle spi ze nie mam potrzeby go nosic tak..

a gorsety, heh. ja sie nie wyobrazam w tym spedzic choc chwile, nienawidze, jak mnie cos cisnie.. a powiedzcie, czy oprocz wizualnego efektu wyszczuplajacego jest tez jakis dlugofalowy efekt?ze brzuch sie zmniejsza??

Do góry