reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

drugiego linku juz nie ma, wykasowalam bo nie chce ultracienkiem:-D
tak kairo albo lima, ale jeszcze doszla opcja antigua (obecny drugi link).... co sadzisz?

heh tak utrudnic zycie sobie lubie.
wczoraj zamiast sie ubbierac i jechac do kuzyna, siedzialam na krzesle pol godz albo i dluzej i sie zastanawialam czy jechac hahahah
w koncu m powiedzial ze na moim miejscu by jechal, no to pojechalam:-D
edit: asiunia zwróc uwage ze lima w drugim linku wyglada ladniej niz w pierwszym wiec mam watpliwosci co do tego koloru. odpadł...
czyli zostaje kairo lub antigua...ktory??!! kairo pasuje do wszystkiego i jasny na lato suepr....antigua ciekawa...

reklama
ja bym miala wybierac z tych dwoch to kairo, bo tamta jakas chlopacka mi sie wydaje... Nie wiem ale jakbym zobaczyla mame z niebieska chusta to bym pomyslala ze chlopak - dlatego nie kupilam sobie rozowej a ja Kofffam róż :-D wiem moze zle mysle ale ja to wzrokowiec- skojażeniowiec jestem :-D

a ja wole jdnokolorowe jednakowoz ;-) ale z tych co pokazalas bralabym kairo ;-)
i tak pewnie wezmiesz inna :p

asiunia
, nie ma strony ta kolezanka, sprzedaje od reki co uszyje, wiec nie ma potrzeby.. a ja nie kupuje mei tai bo chce z chusta sprobowac.

a ja lubie paski, a kupilam jednokolorową :-D hahahaha :-D najchetniej bylby to roz, ale nie chcialam zeby mojego syna z dziewczynką mylono wiec jest fiolet :-D haha

asiunia rapalu sa sliczne rozowe...wbilas mi klina i rapalu kosztuja 130zl mniej

kairo odpadlo:) zdecydowalam sie na antigua czyli paseczki

a roze sa takie...jeszcze pomysle, bo moderatorka z watku chuscianego mowi ze jakosciowo rapalu i hopediz the same, zeby wybrac kolor jaki sie podoba... I ZNOWU NIE WIEM CO ZROBIC:onfused:

Chusty wiązane Rapalu - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl pink, lub roz ocean.... czy hoppediz??:-D

Kup Rapalu, jak Ci się znudzi, albo cos bedzie nie tak, to dokupisz hopediza i tyle,a jak bedzie okej to przyoszczędzisz kasę i bedziesz miała piekną chustę:)

reklama
asiunia rapalu sa sliczne rozowe...wbilas mi klina i rapalu kosztuja 130zl mniej

kairo odpadlo:) zdecydowalam sie na antigua czyli paseczki

a roze sa takie...jeszcze pomysle, bo moderatorka z watku chuscianego mowi ze jakosciowo rapalu i hopediz the same, zeby wybrac kolor jaki sie podoba... I ZNOWU NIE WIEM CO ZROBIC:onfused:

Chusty wiązane Rapalu - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl pink, lub roz ocean.... czy hoppediz??:-D

zdecydowanie rapalu - róż ocean :)

Do góry