reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
a skad wy wiecie jak to wiązać?

eywa
z mata to szalu nie ma. Ja mialam z Joshem fajna kolorowa i wogole i przez to dziecko mi sie nie rozwijalo. Od teraz jestem przeciwnikiem mat ;-) wystarczy kocyk i zabawki dookola :-)

edit:asiunia w necie widzizalam instrukcje jak sie to wiaze. podobno po paru razach czlowiek dochodzi do wprawy....:)

jako,że leżaczek bujaczek jest uwielbiany przez Natalkę, a wy go poleciłyście, polećcie teraz proszę fajną matę:-)

eywa ja tez przeciwko matom. zamiast tego kupuje takie cos:
http://www.dzieciowy.pl/blittle-tikesb-ogrodek-zabaw-p-217.html

pod to kocyk i juz prawie jak mata:) a potem wykorzystam dluzej bo dziecko moze nawet na tym siedziec i rysowac itd...

a na poczatek zabawki i kocyk... przynajmniej dzeicko sie obraca z brzuszka na plecka i go to motywuje do ruchu:)

Ostatnia edycja:
dawno na tym temacie mnie nie bylo :)
myslalam ze juz wszystko kupione itp
mam identyczna zabawke jaka pokazala morgaine, kupilam za jakies grosze uzywana ( chyba 30 zl) z pudelkiem i w idealnym stanie, jeszcze nie uzywalysmy :-) ale wydaje mi sie lepsza od maty

Dziolchy, apropo zakupow, myslicie, ze to dobry pomysl jechac na takowe z 2 tyg dzidziochem? :-) Czy jeszcze dac sobie spokoj?

my już zaliczyliśmy zakupy przed świętami więc mały miał ok 2 tyg. ale staraliśmy się szybko wyjść żeby mały nie siedział za długo wśród tylu ludzi

reklama
Do góry