reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
a propos prania w 90st - ja mam strasznie dziwna pralke, jak nastawie na 90st to mi potem smierdzi :-D nie wiem, ki czort. wiec unikam takich temperatur. 60 max.

tez chyba ide dziadowac bo mi sie nudzi....dzisiaj przyszedl koc/narzuta do sypialni, ciekawe kto rozmiar wybieral, bo pol lozka tylko zakrywa.....:-D

a propos prania w 90st - ja mam strasznie dziwna pralke, jak nastawie na 90st to mi potem smierdzi :-D nie wiem, ki czort. wiec unikam takich temperatur. 60 max.
ja swojej pralki nie cierpie! ma jakiś mega system oszczędzania wody, który polega na tym,że zostawia sobie po wirowaniu wodę gdzieś na następne pranie, a że my sami we dwoje póki co, to piorę co kilka dni, a do tego czasu woda zaczyna śmierdzieć, muszę jakieś płukania i duperele przed każdym praniem robić, a i tak czasem wyciągam pranie i muszę je wstawiać jeszcze raz, jak piorę codziennie to nie ma problemu, więc całe szczęście ,że po bejbe będzie co prać bo bym z nią nie wytrzymała;-)

eywa, no cos ty! moze moja tez tak ma!? bo zaczyna smierdziec po 2-3 dniach od prania!!! (a ze mi sie nieraz tydzien nie chce prac, to zasmiarduje!) ja, ze tez nie wpadlam na to - bez kitu, ciagle ja myje, puszczam jakies dziwne plyny, kupilam juz chyba wszystkie dostepne cuda na rynku, ale problem znika tylko wtedy, jesli codziennie, no maaaaax co dwa dni piore.

ja mam ariston, a ty?

eywa, no cos ty! moze moja tez tak ma!? bo zaczyna smierdziec po 2-3 dniach od prania!!! (a ze mi sie nieraz tydzien nie chce prac, to zasmiarduje!) ja, ze tez nie wpadlam na to - bez kitu, ciagle ja myje, puszczam jakies dziwne plyny, kupilam juz chyba wszystkie dostepne cuda na rynku, ale problem znika tylko wtedy, jesli codziennie, no maaaaax co dwa dni piore.

ja mam ariston, a ty?
ja mam amice,ale u mnie to na pewno to, bo brat w branży tej siedzi i sam ją mi wybrał właśnie ze względu ma ekonomię ,ale nie przewidział,że w naszym wypadku się nie sprawdza ta ekonomia, bo na te płukania więcej płynów i prądu idzie:-)spróbuj przed praniem samo płukanie na pustko z płynem zrobić

laseczki a nie można tej funkcji wyłączyć?
cóż za pralki!! u mnie to by w sumie siadło hahhahaha
eywa wiem!! wiem jak zaoszczędzisz dzięki tej pralce!!! szybko troje dzieci jedno po drugim i będzie co prać:-D

ahhh...

A ja wlasnie wrocilam z moich zakupow :-)

bylam w Primarku :-D :-D hahaha
kurcze chcialam sobie cos kupic na po porodzie co by byc krakersikiem jak wy ale mi to ciezko szlo... Latalam pomiedzy regalami i nie wiedzialam co brac, normalnie jak wypuszczona z buszu :-D
w rezultacie kupilam sobie pare T-shirt'ow, 3pak paskow, jakis lancuszek z morskim motywem i branzoletke tez w morze i sandalki takie kulasne i torebke i 2pak czapek z daszkiem dla Madusia (no juz takie kulasne ze koniec!) i potem perfum i prezenty dla Josha na swieta i ten od Madusia jak sie urodzi...

Jestem wykonczona ale meeeega szczesliwa :-D

ide nadrabiac glowny...

reklama
Do góry