reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
krakowianko, sliczna mata!!!!!!!!

asia
, jutro moze byc?

morgaine, asia
dobrze mowi, polac jej! z toba bysmy z primarka przez tydzien nie wyszly!!! (ale ja nie lepsza, ocdziennie bylam w primarku min 3h)

ehh ja tam nie mam problemu w primarku. biorę wszystko co mi się podoba:-D hheheh potem najwyzej w hotelu przegladam i jak cos nie ten teges to mozna oddac i cos innego jeszcze wyhaczyć

Jutro moze byc tylko po 10am bo mam polozna :-D

ja w primarku juz sie nauczylam zamykac oczy na wejsciu jak chce cos szybko zalatwic. Ale jeszcze jakis czas temu to 1h to minimum :-D

Moragine ja mialam laske tu na studiach co kupowala w River Island, New Looku i gdzie tam jeszcze, szla na impreze czy gdzies i potem oddawala. Twierdzila ze w ten sposob wciaz ma nowosci w szafie....

jak mój M nienawidzi zakupów i sklepów i ciuchów, tak w River Island nawet on by siedział godzinami!!!!! serio1!!!!!!

ja jak sie wybieram do primarka to z zalozeniem ze spedze kilka godzin inaczej nie ma sensu :-D
a ostatnio mam faze na polaczenie niebieskiego i brazu nawet torba do szpitala niebieska w brazowe kfiatki :-D

reklama
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, ze jak byłam wczoraj w galerii to wpadłam na chwilę do Smyka i zobaczyłam, że pojawiło sie tam lamaze, pamietam, że kiedyś szukałyście, wiec donosze, że są...

Do góry