reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
zaraz was sprzedam! :ninja2:

ja sie najbardziej wkklam raz ;) nowe slowo, jak avastem pousuwalam sobie pelno plikow systemowych! kiedy tam wczesniej zrobilam "usun" i "tak na wszystkie zmiany" - i pousuwal mi :szok: i nie mialam dostepu do kompa, danych, nic. oczywiscie sie sama za ot nie bralam. na szczescie znam paru informatykow zyczliwych, uff.

Dziewczyny dzieki za pomoc!

Plytke z windowsem mamy ale nie chce samemu tego sciagnac. Pyta o komendy ktorych my nie znamy... I teraz nie wiem czy to wina plytki czy kompa...

Aenye to brzmi dokladnie tak samo co sie stalo u nas. Wzielam zeskanowalam antywirusem kompa wyskoczyly mi jakies wirusy i zrobilam usun :-D
czyz nie jestem genialna???

Cocosova a ten Daniel z Derby jest?

zaraz was sprzedam! :ninja2:

ja sie najbardziej wkklam raz ;) nowe slowo, jak avastem pousuwalam sobie pelno plikow systemowych! kiedy tam wczesniej zrobilam "usun" i "tak na wszystkie zmiany" - i pousuwal mi :szok: i nie mialam dostepu do kompa, danych, nic. oczywiscie sie sama za ot nie bralam. na szczescie znam paru informatykow zyczliwych, uff.
aenye - ja mam na szczęście męża,który sie na tym zna i tym zajmuje :) Ale już nie robię pewnych rzeczy na kompie, choć wiem jak,bo wychodzę z założenia,że jak cos zepsuję, to się wkurzy, więc jak mi zaczyna coś źle działać to wiercę dziure w brzuchu,że mam złom, że wolno chodzi,że to że tamto. Windoze sobie sama pare razy robiłam, ale on i tak po mnie poprawia. Teraz mu jęczę, że mój lapek to złom, bo liczę na wymianę,ciekawe czy się doproszę....

Dziewczyny jutro wieczorem bede miala kompa spowrotem :-D aaaaaaaaaaaa ale sie ciesze!
Wreszcie po miesiacu cierpien przyjdzie do mnie slonce :-D
wielkie dzieki cocosova!!! :-D

reklama
Do góry