reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no nie wiem, nie wiem ;-) przewijaka nie miec, no no! ;-) :-) to jak rodzic bez pedicure
no nie przesadzaj!! bez pedicure na porodówkę nie wpuszczają, a bez przewijaka takno nie wiem, nie wiem ;-) przewijaka nie miec, no no! ;-) :-) to jak rodzic bez pedicure
a moje dziecię musi czekać...bo ja mam 31marca w czwartek kosmetyczke w domciu inaczej mnie przecież nie wpuszczą na porodówkę... :-(
..aenye
Mama grudniowa'06
mitaginko, jeszcze sie pytasz! patologicznie chuda, bez fryzury i pedicure!!! skandal! i sie na porodowke pcha, taka niegotowa. a won z powrotem w kolejke buziak!
mi z moich zabiegow, coby wygladac jak snickers (juz nie jak krakers nawet!) na porodowce, czyli: manicure, pedicure, maski na twarz i fryzjer - zostala pociecha w postaci pedicure tylko, z palcow wsio musze zmyc juz, bo poodpryskiwalo (no skandal), fryzura a la brzydula, zatoki podbily mi oko (tak wyglada) i w ogole wesolo jest. dzizas. maszkaron. dobrze, ze mam fioletowa pizame z muzzy i fioletowe klapki z pepco, to chociaz moze ze wzgledu na nie mnie zakwalifikuja do rodzenia? jak myslicie?
mi z moich zabiegow, coby wygladac jak snickers (juz nie jak krakers nawet!) na porodowce, czyli: manicure, pedicure, maski na twarz i fryzjer - zostala pociecha w postaci pedicure tylko, z palcow wsio musze zmyc juz, bo poodpryskiwalo (no skandal), fryzura a la brzydula, zatoki podbily mi oko (tak wyglada) i w ogole wesolo jest. dzizas. maszkaron. dobrze, ze mam fioletowa pizame z muzzy i fioletowe klapki z pepco, to chociaz moze ze wzgledu na nie mnie zakwalifikuja do rodzenia? jak myslicie?
muzzy i pepco hahah no żeś się wystylizowała...
no ale fakt- po 5 dniach wygonili mnie na patologie- czyzbym wygladała... patologicznie? [/QUOTE]
heh przynajmniej nie urodziłaś!! czyli laski, dopóki się nie wysnickersikujemy to się nie zacznie... nie no bądź tu mądry i czytaj jak mitaginka leksykony...a tu wystarczy kosmetyczkę zaliczyć i będzie poród, a nie przysiady, spacery i mycie okien
no ale fakt- po 5 dniach wygonili mnie na patologie- czyzbym wygladała... patologicznie? [/QUOTE]
heh przynajmniej nie urodziłaś!! czyli laski, dopóki się nie wysnickersikujemy to się nie zacznie... nie no bądź tu mądry i czytaj jak mitaginka leksykony...a tu wystarczy kosmetyczkę zaliczyć i będzie poród, a nie przysiady, spacery i mycie okien
reklama
Witam,
jestem październikową mamą 2010
Zapraszam na swoje aukcje z ciuchami ciążowymi i dla dzieci.
Wszystkie z USA i z Anglii. Duża część nowa bo nie zdążyłam ubrać.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Zapraszam
...i życzę lekkiego porodu:*
jestem październikową mamą 2010
Zapraszam na swoje aukcje z ciuchami ciążowymi i dla dzieci.
Wszystkie z USA i z Anglii. Duża część nowa bo nie zdążyłam ubrać.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Zapraszam
...i życzę lekkiego porodu:*
Podziel się: