anisad
Fanka BB :)
Aenye, a czemu sprzedałaś ? Do kitu jest ten angelcare ? hmm....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no naprawde!!! jak mam wydac wiecej niz 30-40zl na jedna rzecz to sie zawsze zastanaiwam i nie moge sie zdecydowac dluuuuugo, dluuuuugo. waham sie, kombinuje, szukam tanszych opcji. serio serio
akkm - ja dzisiaj czytałam żeby tormentiolu nie stosować u noworodków niemowlaków i małych dzieci. Ma zbyt wysuszajace działanie. Wystarczy krem z tlenkiem cynku - obojetne czy bambino czy sudocrem (bambino tańszy). Ja mam Alantan Plus i Bambino. W ogóle to "kocham" alantan nic tak nie leczy oparzeń, i mojego uczulenia na płyn do mycia naczyń.mi taka doświadczona położna poleciła Linoderm plus ten zielony , ale sudocrem tez jeszcze dokupię w razie mega duzego jakiegos odparzenia mam jeszcze tormentiol.