reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

mitaginko, za to twarzowy! bedzie sie komponowac z sincami pod oczami i popekanymi od parcia naczynkami :-D

morgaine
:-D moda w swiatowym stylu!!!

a ty sie smiejesz, a ja wlansie jednym kliknieciem kupilam sobie posciel :-D i w dupie mam szycie ;-) nie bede szyla, kupilam taka :p

2cz.pościel 135x100 na suwaczki NOWE wzory PROMON (1516975691) - Aukcje internetowe Allegro

wzor wiosna, ten zielono-bialy ;-) chociaz koles mial rowniez te z ikei, co chcialam, to jednak mi sie odwidzialo :-D :-D :-D ale nie obejrzalam nawet wszystkich aukcji po raz setny, zobaczylam ta, kliknelam i od razu zaplacilam :-D

czekam na pochwale! zakup (ze znalezieniem) nie zajal mi wiecej niz 3 minuty!!! (nie mowie o poprzednich poszukiwaniach :-p)

reklama
aenye- chwale za szybkosc :)
a ja plakalam ze mam 1 posciel po uporzadkowaniu szafy mam 4 :-)
nastepnie ze mam 1 recznik z kapturkiem no oczywiscie okazalo sie ze mam 2.
Maz do mnie wczoraj mowi ze na poczatku bedziemy potrzebowac wiecej kasy to sie go pytam co chce jeszcze kupic a On na to ze jak bede karmic to musze jesc duzo warzyw i dobrych rzeczy :-Dale sobie wymyslil

ja ręcznika do szpitala nie biorę :no:
a wiecie, że ostatnio laska w sklepie do mnie mówi, że ona leżała 9 dni ze swoim maluchem w szpitalu po porodzie i ani razu go nie wykąpali, bo podobno im dłużej w tej mazi tym lepoej dla maluszka... wyobrażacie to sobie?! ohyda normalnie, fuuu. Biedne szkraby :szok:.

aaaa, no dobra aenye, a masz - chwalę Cie za szybki wybór!!!

a do szpitala recznik z kapturkiem tez bierzecie?

aeyne no dobra, ja tez Cie pochwale :-D

wlasnie nie wiem czy brac, spakowalam na wszelki wypadek ale czy bedzie potrzebny to nie wiem. Nawet chyba ubranka nie sa bardzo potrzebne bo jak lezalam w szpitalu to obok byly sale po cc i tam wszystkie dzieci byly w szpitanlych ubrankach. no ale na tej sali lezy sie 12 godz a potem przenosza na "normalne" sale to moze i ubranka tez zabieraja. nie wiem

mitaginko - ty laskawco! dziekuje!! ;-)

nati,
no widzisz ;-) ja tez mam nadmiar wszystkiego, rany, ja nie bede musiala prac :-D a jeszcze dostane na pewno w prezencie duzo roznosci ;-)mam nadzieje (wszystkim to mowilam zawczasu) zeby kupowali 68 w gore ;-) ale znajac zycie jakies zamulence sie znalazly, albo nie mogli sie powstrzymac i kupia malusie ;-)

a co do jedzenia to duzo nie wydacie ;-)

ps ja dopiero dzisiaj wypralam pokrycie od materaca, spoko wyszlo, nic nie zacieklo i sie nie rozwalilo :-) a jak u ciebie?

ducha
- bleeee. ja spakowalam recznik dla malego, ale bez sensu chyba, na pewno nie mialam dla niego recznika ostatnio.

a i uwazajcie na pieluszki. Niestety w szpitalach gina. Tzn jak dziecko musi byc pod lampami np to nie dawac poloznym pieluch bo podobno gina i dawac po 2-3 sztuki. Tak bylo u mnie w spitalu przynajmniej

Ja biorę ręcznik dla małego, dużo miejsca nie zajmuje a może sie przydać, to tak jak z ciuszkami niby nie trzeba ale wolę swoje

Aenye bardzo fajna i taniutka pościel i na dodatek tak szybko ją wybrałaś, ze pochwała obowiązkowa ;-)

rozplywam sie od pochwal! normalnie :-D

ale morgaine to padnie trupem albo na porodowke z wrazenia pojedzie :-D jak zobaczy, jak mi szybko poszlo :-D

bosz, jak mam taki dobry nastroj do zakupow to moze cos jeszcze kupie!?

:-D :-D :-D

reklama
Ducha mi mlodego po 2dniach umyli ale zeby 9dni trzymac??? Fuuu... Samabym wpakowala go pod prysznic albo cos.

Recznika nie biore.

Aenye nie no normalnie pochwala musi byc! Wspanialy, szybki i tani wybor :-D
morgaine ucz sie!! :-D

Do góry