reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye dzieki znalazlam pana metke na ebayu :-D
nie wiem czemu bylam pewna ze Pan Metka to taka polska zabawka a tu sie okazuje ze wrecz przeciwnie :-D jakos sie tutaj nigdy z nia nie spotkalam - slaba reklama :-D

Ostatnia edycja:
reklama
aenye - ale to było trudne - chyba mam ciążowe zaćmienie mózgu. Oczywiście znalazłam od razu wystarczyło wpisać w szukaj. Ale tępak ze mnie............

a jak zabawkę albo zawieszkę do wózka polecicie dla noworodka dziewczynki co by na nia uwagę zwróciła? moja mała nie ma ani jednej zabawki słyszałam coś o playgro czy jakaś taka firma ma wibrujące zawieszki , na jakie firmy mam zwracać uwagę ?

Ja nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki, w ogóle. Będzie Men kupował albo goście jak już im pozwolę się odwiedzać. W kołysce mam karuzelkę.

hahahah :-p :-D

wlasnie allegro przegladam, musze w koncu pozamawiac te baleriny i reszte, bo w czym mnie maz odbierze ze szpitala, jak bedzie +20st??? :szok: OOOO!!! chyba nie w kozakach!..

Ja dziś myszkuję za przewijakiem i jeszcze jeden kocyk by i sie przydał, taki mniejszy np do fotelika.

reklama
Kurczę, ja też nie mam przewijaka, ale znajome się burzą, że nic im do kupienia nie zostawię, więc chyba ten przewijak to spadnie im na głowę. Tylko, że ja się tak boję, że znienacka urodzę i one nie zdążą... Trochę bez sensu obawy, bo w jeden dzień to mnie raczej ze szpitala nie wypuszczą, ale tak jakoś mam. A dziś przyjedzie nasza nowa kanapa :D Cieszę się, bo czekaliśmy na nią z miesiąc!

Do góry