reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
K's KIDS * PAN METKA + Książeczka + CD + DVD 0451 (1529182932) - Aukcje internetowe Allegro
jakby co jutro / pojutrze bedzie wieksza ilosc.
jakby co jutro / pojutrze bedzie wieksza ilosc.
akkm
Fanka BB :)
a jak zabawkę albo zawieszkę do wózka polecicie dla noworodka dziewczynki co by na nia uwagę zwróciła? moja mała nie ma ani jednej zabawki słyszałam coś o playgro czy jakaś taka firma ma wibrujące zawieszki , na jakie firmy mam zwracać uwagę ?
..aenye
Mama grudniowa'06
ja o dziwo nic nie mam tez, nawet karuzelki nie wybralam. jakos nie mam cisnienia na razie.
U
użytkownik 838
Gość
Kto pierwszy na zakupowym??
..aenye
Mama grudniowa'06
hahahah
wlasnie allegro przegladam, musze w koncu pozamawiac te baleriny i reszte, bo w czym mnie maz odbierze ze szpitala, jak bedzie +20st??? OOOO!!! chyba nie w kozakach!..
wlasnie allegro przegladam, musze w koncu pozamawiac te baleriny i reszte, bo w czym mnie maz odbierze ze szpitala, jak bedzie +20st??? OOOO!!! chyba nie w kozakach!..
reklama
shannonka
Fanka BB :)
Kurczę, ja też nie mam przewijaka, ale znajome się burzą, że nic im do kupienia nie zostawię, więc chyba ten przewijak to spadnie im na głowę. Tylko, że ja się tak boję, że znienacka urodzę i one nie zdążą... Trochę bez sensu obawy, bo w jeden dzień to mnie raczej ze szpitala nie wypuszczą, ale tak jakoś mam. A dziś przyjedzie nasza nowa kanapa Cieszę się, bo czekaliśmy na nią z miesiąc!
Podziel się: