reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja sensitive nie znosze, bo wg mnie maja okropny zapach, taki sztuczno-duszacy, brr. mi z pampersowych najbardziej leza te zielone.

a w ogole zapachem najlepsze wg mnie sa z rossmanna i bobini, takie niebieskie.

tak czy siak na strat mam 2op tych zielonych chusteczek pampersa i 1 nivei.

reklama
z chusteczek mam bambino.

a jakie pieluszki kupowałyście? ja na start mam z dady i belli a potem chciałabym częściowo na tetrę przejść.

anisad kiedys uzywalam dzidziusia. mnie tego do dzisiaj schodzi multum bo mlody jeszcze na pampersie (!) i mu tyłek tym wycieram, albo ręce jak coś napaskudzą, nosy im smarkam bo jak do zwyklych chusteczek a mają katar to te noski podrażnione szybko i się buntują!!

mnie najbardziej siadają Nivea bezzapachowe, tylko w kauflandzie je widziałam, a teraz tam nie jeżdżę not ot nie kupuję. ale inne Nivea też ok. for me the best! teraz mam pampers sensitive i ten zapach faktycznie niezbyt, ale bobini jeszcze gorszy!!!!! matko najlepiej słabiutki zapach albo wcale!!!

ja kupiłam dzidzi 6 paczek pampers sensitive i została jedna bo mlody zużył:-D także znowu się wybiorę na promobaby.pl i wyczaję gdize sa jakies w dobrej cenie. a jak nie to rossmann albo dzidziuś.

Laurka moj mlody jest alergikiem i pampers sensitive i nivea to byly jedyne ktore go nie uczulaly...musisz sprobowac...mysle ze lepiej nie kupowac narazie na zapas tylko jedna paczke i sie okaze...

reklama
Do góry