reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

anisad - zabije mnie jak nic, bo jeszcze nie wie, że jak pieniadze dostanę to zaraz ich nie będzie tak mam już wydatki poplanowane :szok: Wiadomo raty sraty i stale opłaty a potem "hulaj dusza piekła nie ma!" Muszę jakiś dyplomatyczną strategię opracować, coby wyszło że te zakupy dla mnie to jego pomysł...

reklama
Acronka, ja to jak wydam więcej niż miałam to szukam czegoś, co mogę sprzedać na allegro i odrabiam straty. Na pewno masz jakieś ciuchy co nie nosisz, a nadają się na sprzedaż, albo inne rzeczy, które leżą i się marnują :-)

Kurcze dziewczyny fajne te spodnie ale mnie tyłek urósł i jeszcze niska jestem to odpada totalnie tak jak u morgaine nie nadają się, bo pogrubiają uda i biodra...

Morgaine co do tych balerinek pumek to strasznie fajne, ale faktycznie problem co włożyć na stopę do nich, ze skarpetką to tak troche dziwacznie tylko jakieś lycrowe skarpetki albo podkolanówki zostają chyba, ze sobie stopki kupisz... ale ja np ich nie lubię...

Co do balerinek to juz od kilku dni noszę, na zmiane z adidaskami, bo w kozakach to by mi sie noga zaparzyła a wszystkie pozostałe mam na obcasie i nie dam rady w nich chodzic

baby - ja podobno w ciązy "zmalałam" wszyscy mi mówią, że jakaś mała się zrobiłam, chyba przez ten brzuch z przodu :D wydaję się mniejsza
A co do butów to ja całą zimę przechodziłam w reebokach czarnych, kozaki niewygodnie wkładać. Teraz też w nich smigam.Takie buty prawie całoroczne :d

Acronka, ja to jak wydam więcej niż miałam to szukam czegoś, co mogę sprzedać na allegro i odrabiam straty. Na pewno masz jakieś ciuchy co nie nosisz, a nadają się na sprzedaż, albo inne rzeczy, które leżą i się marnują :-)
Wiesz ja ciągle coś na allegro odsprzedaję i dorabiam, odrabiam straty. Inaczej to już dawno by się poszło z torbami :p

No to kicha :-D Widocznie wpadłaś już w nałóg .... ale spokojnie. Po porodzie może trochę Ci przejdzie. Lecę spać i dobrej nocki zakupoholiczki :-D

no wlasnie, ja sie zapuscilam w sprzedawaniu, a mam mase rzeczy czekajacych na to.. ksiazki, za male ubrania. wiekszosc oddaje, ale takie, co moge dobrze sprzedac, zostawiam i sprzedaje, zawsze na cos innego wymienie :-) nie mowiac o nietrafionych zakupach, ech..

anisad - zabije mnie jak nic, bo jeszcze nie wie, że jak pieniadze dostanę to zaraz ich nie będzie tak mam już wydatki poplanowane :szok: Wiadomo raty sraty i stale opłaty a potem "hulaj dusza piekła nie ma!" Muszę jakiś dyplomatyczną strategię opracować, coby wyszło że te zakupy dla mnie to jego pomysł...
ja uwielbiam takie strategie:-) ostatnio dwa dni płakałam. takie ciążowe halo, a mój M bilety do kina kupil i powiedział idź do CH kup coś sobie!! :-D a wczoraj to mi nawet powiedział że mogę całą kwietniową wypłatę na siebie wydać:-D juhuuuuu tyle siana....tylko pojawił się mały problem - jak urodzę przed wypłatą to kasa jego;-( taki mamy układ hahahah. juz ja sie postaram zeby sobie kupic buty (balirinki na allegro i jakieś cudeńka w venezii) i torebke! i te wszystkie rzeczy do domu:-D

acronka ja też, ja też tak robie, a czasem to poprostu nie mówię mężuli, że coś zakupiłam - i tak nie zauważy:-D
morgaine układ niezły ;-) tylko nogi na lampe

reklama
acronka ja też, ja też tak robie, a czasem to poprostu nie mówię mężuli, że coś zakupiłam - i tak nie zauważy:-D
morgaine układ niezły ;-) tylko nogi na lampe

u mojego nie przejdzie że czegoś nie miałam....ale zawsze tak fajnie się uśmiecha. ale jak już przegnę to jest zawsze parę słów że kasę rozwalam itd....

nogi na lampę???? po te buty nieszczęsne dzisiaj idę!!!!! ale nie będę długo chodzić, 2-3 sklepy i koniec. venzia, quazi i ccc :-D i finita la comedia :-D
potem allegro i turkusowe balerinki :-D
a nie, mama jeszcze chciala spodnie czy cóś, no i okulary psłoneczne widziałam fajne, w greenpoincie, za 24zł!! ja coprawda powinnam mieć z dioptriami bo ślapam jak kura bez okularów, ale co tam, nie ma kasy na okulary za parę stów!! buty ważniejsze niż wzrok hahahaha :cool:

Do góry