anisad - zabije mnie jak nic, bo jeszcze nie wie, że jak pieniadze dostanę to zaraz ich nie będzie tak mam już wydatki poplanowane Wiadomo raty sraty i stale opłaty a potem "hulaj dusza piekła nie ma!" Muszę jakiś dyplomatyczną strategię opracować, coby wyszło że te zakupy dla mnie to jego pomysł...
reklama
anisad
Fanka BB :)
Acronka, ja to jak wydam więcej niż miałam to szukam czegoś, co mogę sprzedać na allegro i odrabiam straty. Na pewno masz jakieś ciuchy co nie nosisz, a nadają się na sprzedaż, albo inne rzeczy, które leżą i się marnują :-)
Kurcze dziewczyny fajne te spodnie ale mnie tyłek urósł i jeszcze niska jestem to odpada totalnie tak jak u morgaine nie nadają się, bo pogrubiają uda i biodra...
Morgaine co do tych balerinek pumek to strasznie fajne, ale faktycznie problem co włożyć na stopę do nich, ze skarpetką to tak troche dziwacznie tylko jakieś lycrowe skarpetki albo podkolanówki zostają chyba, ze sobie stopki kupisz... ale ja np ich nie lubię...
Co do balerinek to juz od kilku dni noszę, na zmiane z adidaskami, bo w kozakach to by mi sie noga zaparzyła a wszystkie pozostałe mam na obcasie i nie dam rady w nich chodzic
baby - ja podobno w ciązy "zmalałam" wszyscy mi mówią, że jakaś mała się zrobiłam, chyba przez ten brzuch z przodu wydaję się mniejsza
A co do butów to ja całą zimę przechodziłam w reebokach czarnych, kozaki niewygodnie wkładać. Teraz też w nich smigam.Takie buty prawie całoroczne :d
Wiesz ja ciągle coś na allegro odsprzedaję i dorabiam, odrabiam straty. Inaczej to już dawno by się poszło z torbamiAcronka, ja to jak wydam więcej niż miałam to szukam czegoś, co mogę sprzedać na allegro i odrabiam straty. Na pewno masz jakieś ciuchy co nie nosisz, a nadają się na sprzedaż, albo inne rzeczy, które leżą i się marnują :-)
anisad
No to kicha Widocznie wpadłaś już w nałóg .... ale spokojnie. Po porodzie może trochę Ci przejdzie. Lecę spać i dobrej nocki zakupoholiczki
..aenye
Mama grudniowa'06
no wlasnie, ja sie zapuscilam w sprzedawaniu, a mam mase rzeczy czekajacych na to.. ksiazki, za male ubrania. wiekszosc oddaje, ale takie, co moge dobrze sprzedac, zostawiam i sprzedaje, zawsze na cos innego wymienie :-) nie mowiac o nietrafionych zakupach, ech..
anisad
..a tak weszłam jeszcze dopisać, ze ta babka od alladynek ma masę negatywów :-(
Dobranoc
Dobranoc
ja uwielbiam takie strategie:-) ostatnio dwa dni płakałam. takie ciążowe halo, a mój M bilety do kina kupil i powiedział idź do CH kup coś sobie!! a wczoraj to mi nawet powiedział że mogę całą kwietniową wypłatę na siebie wydać juhuuuuu tyle siana....tylko pojawił się mały problem - jak urodzę przed wypłatą to kasa jego;-( taki mamy układ hahahah. juz ja sie postaram zeby sobie kupic buty (balirinki na allegro i jakieś cudeńka w venezii) i torebke! i te wszystkie rzeczy do domuanisad - zabije mnie jak nic, bo jeszcze nie wie, że jak pieniadze dostanę to zaraz ich nie będzie tak mam już wydatki poplanowane Wiadomo raty sraty i stale opłaty a potem "hulaj dusza piekła nie ma!" Muszę jakiś dyplomatyczną strategię opracować, coby wyszło że te zakupy dla mnie to jego pomysł...
madziarkas
acronka ja też, ja też tak robie, a czasem to poprostu nie mówię mężuli, że coś zakupiłam - i tak nie zauważy
morgaine układ niezły ;-) tylko nogi na lampe
reklama
acronka ja też, ja też tak robie, a czasem to poprostu nie mówię mężuli, że coś zakupiłam - i tak nie zauważy
u mojego nie przejdzie że czegoś nie miałam....ale zawsze tak fajnie się uśmiecha. ale jak już przegnę to jest zawsze parę słów że kasę rozwalam itd....
nogi na lampę???? po te buty nieszczęsne dzisiaj idę!!!!! ale nie będę długo chodzić, 2-3 sklepy i koniec. venzia, quazi i ccc i finita la comedia
potem allegro i turkusowe balerinki
a nie, mama jeszcze chciala spodnie czy cóś, no i okulary psłoneczne widziałam fajne, w greenpoincie, za 24zł!! ja coprawda powinnam mieć z dioptriami bo ślapam jak kura bez okularów, ale co tam, nie ma kasy na okulary za parę stów!! buty ważniejsze niż wzrok hahahaha
Podziel się: