reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
portki fajne ale...pogrubiają tyłek i uda też..generalnie do figurki mitaginki great! :-D dla mnie odpadają, wyglądałabym jak alladyn hahahah

ja też uwielbiam ale na innych;-) niestety moja figura nie na to!

a tych butów nie kupiłam, takie jakies...
nie no zdecydowac sie nie moge...

Ja tak patrzyłam na te alladynki, bo mają pas taki trochę ciążowy i po-ciążowy też może być. Ja jestem wysoka, wiec aż tak mnie nie pogrubia taki krój.

anisad - boskie te spodnie,kurdę, chyba zaszaleję i kupię, bo mam dylemat w co się wcisnąć po szpitalu? Aco tam jak szaleć to szaleć. Dodaję do obserwowanych, i niech Zus się strzeszcza!!!!
Jeny mąż mnie zabije.....

Hi hi, ja wlasnie tez się prawie zdecydowalam :) Mąż Cię nie zabije, bo nie sądzę, żeby chciał pójść do paki jak taka pogoda się robi :-)

Kurcze dziewczyny fajne te spodnie ale mnie tyłek urósł i jeszcze niska jestem to odpada totalnie tak jak u morgaine nie nadają się, bo pogrubiają uda i biodra...

Morgaine co do tych balerinek pumek to strasznie fajne, ale faktycznie problem co włożyć na stopę do nich, ze skarpetką to tak troche dziwacznie tylko jakieś lycrowe skarpetki albo podkolanówki zostają chyba, ze sobie stopki kupisz... ale ja np ich nie lubię...

Co do balerinek to juz od kilku dni noszę, na zmiane z adidaskami, bo w kozakach to by mi sie noga zaparzyła a wszystkie pozostałe mam na obcasie i nie dam rady w nich chodzic

reklama
Do góry