reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
no wlasnie :-D moj bardziej nienawidzi moich torebek ;-) hehe. zwykle 'kaze' mi chowac je gdzies, ale ja mu tlumacze, ze po co mam chowac, skoro nosze na zmiane!? co mam za kazdym razem nurkowac w szafie!? no way.
aenye - primo po pierwsze: u mnie historia z torebkami jest taka sama! Powiedziałam -zrób mi miejsce na torebki, to nie będzie tematu!
Primo po drugie - kocham Cie za te linki balerinek! A te w kwiatki to miodzio, chcę kupic sukienkę w kwiatki i będą idealne!!!!:-):-)

edit: A i jeszcze w kwestii kurtek - ja mam zimowkę tylko ciązowa i chodzę teraz w rozpiętej. Nic nowego nie kupie, szkoda kasy. Zastanawiam się tylko w którą przedciązową wiosenną się zmieszczę, bo nowej na razie kupować nie zamierzam.

Niewazne co mowią o balerinkach - są mega wygodne i tyle. Ja też kupuję kilka par tanizny, nie żal jak się zniszczy i zawsze mam jedną dwie pary porządnych/drogich na wyjście. Wiadomo, że te lepsze to na kilka sezonów starczają.

Ostatnia edycja:
na tym allegro to fajne buty można wyczaić!! normalnie!!
znalazłam balerinki turkusowe i takie na sportowo a la pumki....

te balerinki pumy tez chcialam, ale drogie ok 150 zł.
A kupujecie sobie take gacie na po porodzie ? MAJTKI ŚCIĄGAJĄCE WYSZCZUPLAJĄCE BIAŁE XL (1516098546) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

tych na pewno nie kupie bo beda sie rolowac.
ja w sumie mysle nad pasem bo z majtkami to sie zle wklada no i lato bedzie!! pipka sie bedzie pocic;-)
ale z drugiej strony wstrzymam sie, bo po chlopakach nie nosilam takich cudów... mam zamiar ćwiczyć...

kurcze, wiecie co?! Ja mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebny żaden pas i szybko mi wszystko dojdzie do formy z przed ciąży. Nienawidzę takich rzeczy, w których sie człowiek czuje jak w pancerzu...

reklama
Do góry