reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
morgaine mi sie nie podobaja, zbyt kosmiczne
a buty faktycznie kupuj po długosci wkładki, ja wiem, ze musze miec 24 cm- czasem jest to rozmiar 37, a czasem 38

morgaine, zajebiste z noskiem srebrnym!!! uwielbiam, szukalam dzis rano, zeby wam pokazac i nie moglam znalezc, dzieki :-) ja sobie kupie jedna pare, juz rok temu chorowalam na nie, ale mialam juz z 6 innych ;-)

a te pierwsze tez spoko, ale ja nie lubie odkrytych palcow, trzeba miec zawsze ladne skarpetki, pazurki zrobione ideolo no i proste przede wszystkim palce, zeby ladnie wygladaly. ale bardzo fajne tak w ogole.

i dzieki za info o szwedabie typie - to ja tez u niego nie zamawiam! poszukam u innego sprzedawcy takich! ja biore na pewno lakierkowe i na pewno te marynarskie, ale mowie, poszukam gdzies jeszcze.

morgaine mi sie nie podobaja, zbyt kosmiczne
a buty faktycznie kupuj po długosci wkładki, ja wiem, ze musze miec 24 cm- czasem jest to rozmiar 37, a czasem 38

mitaginka a te z kokardką z wcześniejszego postu? bez palców? takie kobiece mi sie wydaja....co sadzisz?

a co do tych noskow to mnie sie to z m.jacksonem kojarzy:-D hehe nie chce tak wygladac

edit: aś mi namieszala w glowie aenye z tymi pazurkami ideolo.... ja chce jeansowe!!! albo cos turkusowego!!! ale od innego sprzedawcy niz ten szwed:-
(

morgaine generalnie lubie takie butki, ale obawiam sie, ze te beda odparzały stope...sa z gumy, takie buty najlepiej wygladaja na bosej stópce, a jak bedzie cieplo to po prostu Cie odparza

fajne te z metalowym noskiem, a te bez paluszków też fajowe ale ta guma faktycznie może odparzać...

Dziewczyny, jakie Wy macie kurtki na teraz ? Zimowe powoli się odstawia, a brzuch mega duży. Nie mam się w co ubrać, a nie mam pojęcia do można kupić na taki bęben.

Dziewczyny, jakie Wy macie kurtki na teraz ? Zimowe powoli się odstawia, a brzuch mega duży. Nie mam się w co ubrać, a nie mam pojęcia do można kupić na taki bęben.

no nic juz nie kupuj na te 2,3 tygodnie!!
ja cala zime nosilam jesienna kurtke hahahah wiec mam teraz luz.
ale i tak sie nie zapinam...ubieram jakąs luźniejszą kurtkę przedciążową i ew.sweter pod to i sie nie zapinam...

reklama
anisad moim zdaniem teraz juz nie oplaca sie kupowac kurtki "ciazowej". Ile Ci ona posłuzy?
Ja nie mam tego problemu, bo nie wychodze, ale jak musze jechac do gina lub na badania to zarzucam przejsciowke sprzed ciazy i mam ja po prostu rozpieta...no tyle, ze tak jak pisałam- wychodze raz na 2 tyg i to do samochodu

Do góry