reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
no wlasnie :-D moj bardziej nienawidzi moich torebek ;-) hehe. zwykle 'kaze' mi chowac je gdzies, ale ja mu tlumacze, ze po co mam chowac, skoro nosze na zmiane!? co mam za kazdym razem nurkowac w szafie!? no way.

kupiłam laktator mini electric :-)dziś ma kobitka wysłać ciekawa jestem w jakim będzie stanie niby ma być idealny użyty tylko parę razy. pozostała tylko ta nieszczęsna torba do wózka ale koncepcji ciągle brak:/

kocham buty i torebki a K ja widzi kolejną nowość to aż kipi heheheheh ale nam damom zawsze coś nowego potrzeba :-)
aenye
kazda para balerlin mi się podoba napewno kupie nr 4 bo kocham motywy marynarskie i 5 bo nie mam takich klasyczny! tylko żeby były 40 :)

Laski, a poduszkę klin daje się na materac, czy pod materac?

ja dałam na materac pod prześcieradło na gumce. wszystko się trzyma, zobaczymy jak będzie w praktyce:)

aenye dzięki za linki. pierdzielę te sklepy, kupuje na allegro.
a znajdz mi jeszcze cos ladnego na koturnie malej;-) heh

A kiedy zaczniecie nosić balerinki ? Czy juz jest pora na takie buty ?
Tak czy inaczej, ja chyba też wezmę z allegro bo mają rozmiary 42 :)

ja już dzisiaj miałam ubrane. zresztą nie pierwszy raz w tym roku;-)

a z listy aenyowej wybrałam 3-4 pary. ale problem mam z rozmiarem... nie wiem jak trafić ;-(
aenye jak kupujesz buty przez allegro to jak rozmiarowo bierzesz? bo ja noszę czasem 37 a czasem 38... a dziisaj to nawet 39 nie bylo bardzo luzne, ale teraz spuchniete mam...

Morgaine, powiem ci, ze ze generalnie 38, ale z atmo np mam kilka par 38 i sa ok, a dwie pary mam 39, bo lepiej lezaly. a 38 np teraz sa za ciasne dla mnie jednak, niby noga nie spuchla, ale jak troche pochodze, to mam dosc.

ja bym radzila chyba 38 ci wziac. mojej mamie kupilam 37 i narzekala troche. ja bede brac 39 i najwyzej wloze sobie skorzana wkladke :-) i tak w sumie chcialam wlozyc.

anisad
, no wlasnie jeszcze nie nosilam balerin, jednak troche za zimno.. glupi taki okres. ale w kwietniu ma byc juz 20 stopni, trzeba sie przygotowac :-D

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry