reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no wlasnie moj bardziej nienawidzi moich torebek ;-) hehe. zwykle 'kaze' mi chowac je gdzies, ale ja mu tlumacze, ze po co mam chowac, skoro nosze na zmiane!? co mam za kazdym razem nurkowac w szafie!? no way.
akkm
Fanka BB :)
kupiłam laktator mini electric :-)dziś ma kobitka wysłać ciekawa jestem w jakim będzie stanie niby ma być idealny użyty tylko parę razy. pozostała tylko ta nieszczęsna torba do wózka ale koncepcji ciągle brak:/
akkm
kocham buty i torebki a K ja widzi kolejną nowość to aż kipi heheheheh ale nam damom zawsze coś nowego potrzeba :-)
aenye kazda para balerlin mi się podoba napewno kupie nr 4 bo kocham motywy marynarskie i 5 bo nie mam takich klasyczny! tylko żeby były 40
aenye kazda para balerlin mi się podoba napewno kupie nr 4 bo kocham motywy marynarskie i 5 bo nie mam takich klasyczny! tylko żeby były 40
Laski, a poduszkę klin daje się na materac, czy pod materac?
ja dałam na materac pod prześcieradło na gumce. wszystko się trzyma, zobaczymy jak będzie w praktyce
aenye dzięki za linki. pierdzielę te sklepy, kupuje na allegro.
a znajdz mi jeszcze cos ladnego na koturnie malej;-) heh
anisad
A kiedy zaczniecie nosić balerinki ? Czy juz jest pora na takie buty ?
Tak czy inaczej, ja chyba też wezmę z allegro bo mają rozmiary 42
A kiedy zaczniecie nosić balerinki ? Czy juz jest pora na takie buty ?
ja już dzisiaj miałam ubrane. zresztą nie pierwszy raz w tym roku;-)
a z listy aenyowej wybrałam 3-4 pary. ale problem mam z rozmiarem... nie wiem jak trafić ;-(
aenye jak kupujesz buty przez allegro to jak rozmiarowo bierzesz? bo ja noszę czasem 37 a czasem 38... a dziisaj to nawet 39 nie bylo bardzo luzne, ale teraz spuchniete mam...
..aenye
Mama grudniowa'06
Morgaine, powiem ci, ze ze generalnie 38, ale z atmo np mam kilka par 38 i sa ok, a dwie pary mam 39, bo lepiej lezaly. a 38 np teraz sa za ciasne dla mnie jednak, niby noga nie spuchla, ale jak troche pochodze, to mam dosc.
ja bym radzila chyba 38 ci wziac. mojej mamie kupilam 37 i narzekala troche. ja bede brac 39 i najwyzej wloze sobie skorzana wkladke :-) i tak w sumie chcialam wlozyc.
anisad, no wlasnie jeszcze nie nosilam balerin, jednak troche za zimno.. glupi taki okres. ale w kwietniu ma byc juz 20 stopni, trzeba sie przygotowac
ja bym radzila chyba 38 ci wziac. mojej mamie kupilam 37 i narzekala troche. ja bede brac 39 i najwyzej wloze sobie skorzana wkladke :-) i tak w sumie chcialam wlozyc.
anisad, no wlasnie jeszcze nie nosilam balerin, jednak troche za zimno.. glupi taki okres. ale w kwietniu ma byc juz 20 stopni, trzeba sie przygotowac
reklama
dzieki aenye.
ale np znalazlam sobie takie:BALERINKI ATMOSPHERE KOKARDKA NOWOSC rozm 38 (1505560312) - Aukcje internetowe Allegro jeansowe bym chciala. ale popatrzylam w komentarze i tylko z marca chyba z 16 negatywow ze dlugo trzeba czekac albo ani butow ani kasy... no to lipa, rezygnuje z tego sprzedawcy:-( bo mi na czasie zalezy...
podobaja mi sie tez takie
http://allegro.pl/meliski-balerinki-kokardka-hit-lata-black-r-38-i1524429511.html
ale jeszcze sprzedawcy nie sprawdzilam
ale np znalazlam sobie takie:BALERINKI ATMOSPHERE KOKARDKA NOWOSC rozm 38 (1505560312) - Aukcje internetowe Allegro jeansowe bym chciala. ale popatrzylam w komentarze i tylko z marca chyba z 16 negatywow ze dlugo trzeba czekac albo ani butow ani kasy... no to lipa, rezygnuje z tego sprzedawcy:-( bo mi na czasie zalezy...
podobaja mi sie tez takie
http://allegro.pl/meliski-balerinki-kokardka-hit-lata-black-r-38-i1524429511.html
ale jeszcze sprzedawcy nie sprawdzilam
Ostatnia edycja:
Podziel się: