reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Morgaine a bramki do grania w pilke? A rysowac lubi? Jest taka mata Tomy Aquadraw do rysowania na wode. I tam jest autko co podaza po torze jaki mu narysujesz. Josh ma z zygzakiem.

Albo...

Sa takie u nas piaskownice ale jako stoly i tam rozne tunele gdzie wode lejesz i jakies kulki gdzies wylatuja. Kurcze ze tez linka wsadzic nie moge. To jest fajne ale kompletnie ciezko mi wytlumaczyc...

Bede myslec obiecuje!

mitaginko, superladne :-)

morgaine
, no wlasnie ja ten motor bym polecala, taki elektryczny, u mnie najlepsza zabawka.. ale juz ma.. no i teraz tak:

klocki jixin zestaw straz lub pociag - rewelacja, dla mnie lepsze od lego, bo tansze i jakosciowo identyko, lego robi teraz identyczne wzory, moim zdaniem - the best -

KLOCKI JIXIN HAPPY COUNTRY 110el. KOLEJKA.. 6188A (1492521602) - Aukcje internetowe Allegro

KLOCKI JIXIN STRAŻ POŻARNA ZESTAW REMIZA 9188A (1505613899) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam te dwa i sa super, chlopcy codziennie sie nimi bawia od dwoch lat ;-) kolejka super jezdzi, a helikopterowi rusza sie smiglo, autko tez jezdzi samo.. nie wiem, dla mnie super te klocki, pasuja zreszta do duplo.

poza tym: CARS piankowe puzzle podłogowe --- SUPER WZÓR Auta (1508516557) - Aukcje internetowe Allegro

nie, no nie wiem.. tablica do rysowania? a pana metke D bedzie zamawial next week.

my w tym roku szalejemy i kupujemy dzieciakom takie cudo na lato, dzieki Bogu oba dziadki ;-) sie dokladaja, bo inaczej bysmy poszli z torbami ;-)

Pojazdy na akumulator - Jeep na akumulator

no ale na prezent urodzinowy to chyba za duzy wydatek ;-)

akkm,
kurcze, ja mialam kiedys tego kwiatka, teraz powinien byc w garazu nieuzywany. jak znajde to moge ci wyslac za free, tylko sprawdze, czy mam jeszcze (tzn czy nie oddalam juz komus, co jakis czas robimy czystki).

a ja już miałam nadzieję że zdasz relację i dowiem się co straciłam a tak to trza będzie jakiś zlot tako-bb zrobić:-D

Pandora, ja mam implasta, ale jeszcze nim nie jeździłam, więc nie powiem jakie wrażenia ;-). Na razie moge Ci powiedzieć jak boli piszczel walnieta w nocy podczas wstawania na siusiu o ramę implasta :-D - cholernie!!!

Dziewczyny, a słyszałyście, że te piankowe puzzle na podłogę wycofują z produkcji i ze sprzedaży, bo odkryli w nich jakieś związki rakotwórcze?! :szok: A takie one fajne były :-(.

morgaine, ja uważam że klocki to bardzo dobry pomysł!!! Albo taka tablica dwustronna, na kredę i na magnesy i pisaki.

Morgaine a bramki do grania w pilke? A rysowac lubi? Jest taka mata Tomy Aquadraw do rysowania na wode. I tam jest autko co podaza po torze jaki mu narysujesz. Josh ma z zygzakiem.

Albo...

Sa takie u nas piaskownice ale jako stoly i tam rozne tunele gdzie wode lejesz i jakies kulki gdzies wylatuja. Kurcze ze tez linka wsadzic nie moge. To jest fajne ale kompletnie ciezko mi wytlumaczyc...

Bede myslec obiecuje!

nosz ja to bezmyślna! toż przeca on rysować uwielbia!!!!! kurcze i to z tymi kulkami byloby fajne, ale pewnie u nas tego nie kupi:(

klocki jixin ma Konrad tę kolejkę. chyba że dokupimy drugi komplet....tylko nei wiem czy on nie za mały na to, bo to taki mały dewastator a Konrad od zawsze ładnie się bawił.
tablica z kredą odpada bo...kredę zje :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a słyszałyście, że te piankowe puzzle na podłogę wycofują z produkcji i ze sprzedaży, bo odkryli w nich jakieś związki rakotwórcze?! :szok: A takie one fajne były :-(.

morgaine, ja uważam że klocki to bardzo dobry pomysł!!! Albo taka tablica dwustronna, na kredę i na magnesy i pisaki.

ta słyszałam. wywaliłam to, ale fajnie się tym Konrad bawił. tyle że Młody brał do buzi je, ale nie panikuje.
każda zabawka zawiera związki rakotwórcze, niestety! nawet te z atestem bo atest po prostu można kupić, a plastik i farba to zawsze syf...nawet klocki drewniane są syfiaste bo drewno pomalowane jakimś lakiem.... także bez paniki. wszystko jest do bani!!!!!! nawet szynka~~~!!!!! i gerberki moje ukochane...czym ja będę Niunię karmić?:(

reklama
Morgaine wpisz sobie na ebayu "little tikes ball drop water table" albo " sand and water table" i o cos takiego mialam na mysli. Oczywiscie jest ich pelno roznych firm i w roznych cenach moze cos znajdziesz (podaje to bo z ksiazki argosu przepisuje bo linka nie wkleje)

Do góry