reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
fajna ta piaskownica dwuskrzydlowa, u mnie zaraz piasek bylby jednak w obu czesciach ;-)

morgaine,
u nas Maks tez byl straszny dewastator, ale powiem ci, ze ostatnio sie bardzo wyciszyl i sie bardzo ladnie bawi.
u mnie w ogole hitem sa wszystkie jezdzace zabawki. od resorakow po wszelkie jezdziki duzych rozmiarow. dla Fiola w tym czasie najlepszym prezentem byly natomiast pilki - od malych kauczukowych przez wszystkie do kopania, rzucania. potem szal na klocki - rozne - potem puzzle..
np na zeszle urodziny kupilismy Filipowi laptop CARS - i to jest ekstra zabawka, z czystym sumieniem polecam, ale jednak dopiero w tym roku, dla dwulatka za trudne - i nudne. wiem, bo na dwa lata tez Fiol dostal laptopa, sluzyl do wszystkiego, tylko nie do tego, co potrzeba.

no i rowery, musimy kupic w tym roku jakies juz na bank.. dotad nie kupilam.

Dziewczyny czy któraś mogłaby mi odpisać czy cena 80 zł za 134 szt pampersów jest korzystna? Zaraz jadę na zakupy, a kompletnie nie orientuję się czy to faktycznie jakaś promocja czy tylko pic na wodę.

Pandora, ja mam implasta, ale jeszcze nim nie jeździłam, więc nie powiem jakie wrażenia ;-). Na razie moge Ci powiedzieć jak boli piszczel walnieta w nocy podczas wstawania na siusiu o ramę implasta :-D - cholernie!!!

hihi to już coś:tak: dzięki i współczuję:tak:

Dziewczyny czy któraś mogłaby mi odpisać czy cena 80 zł za 134 szt pampersów jest korzystna? Zaraz jadę na zakupy, a kompletnie nie orientuję się czy to faktycznie jakaś promocja czy tylko pic na wodę.

koleżanka mi ostatnio powiedziała że dobra cena jest wtedy gdy wychodzi ok 50 gr za sztukę- i chyba coś w tym jest bo sama widziałam w tesco laski które sprawdzały ceny dzieląc kwoty na komórkach:-D i jedną która powiedziała do męża o 65 gr to drogo:tak: ale może niech się wypowiedzą mamusie już kupujące pieluszki:-D

ja tak jakos nigdy nie przeliczalam.. zawsze ok tych 50zl za paczke, czasem 43, czasem 53.. zalezy od promocji, jakos nigdy wybitnie za tym nie jezdzilam. a teraz to nawet nie wiem, chyba 50zl za paczke tych premium care 1, w rossmannie. takze 80zl za 134szt to chyba dobra cena.

ja na razie mam 1 paczke premium care 1 i nie mam zamiaru kupowac wiecej poki co, D kupi jak bedzie potrzeba.

a, i nie pochwalilam sie, kupilam tego osiolka i nie kupilam pieluch - a co, trzeba twardym byc, nie mietkim!!! a za to, co mi na koncie zostalo, mam zamiar kupic cos sobie ;-)

i przyszla ta koszula - super jest! ciesze sie bardzo, ze ja mam!

no ;-)

aenye - my tu chyba wszystkie mamy choć po jednej Muzzy:-D, ale faktowo, są naprawde przyjemne i takie w miare kobiece, ładnie sie w nich wygląda,

Laurka22-
w Rossmanie premium care 72szt są coś po 48,99 albo jakoś tak...ja kupiłam na allegro z linku który chyba madziarkas dawała Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, od razu wziełam 6-pak chusteczek, 2 opak jedynek i jedno 2-jek, żeby sie opłacało z wysyłką i wyszło nieźle bo zapłaciłam w sumie coś 182zł,
paczki po 72szt, i przy 2kach jeszcze gratis opakowanie chusteczek.
na pewno im więcej sie zamawia opak. to wychodzi coraz taniej
mi sie nie chce latać po mieście, w smie nie bardzo mam jak bo nie mam samoch-(mąż na cały dzień zabiera), i generalnie jak bym przy okazji widziała to OK, ale tak to mi sie nie chce szukać...a tu spoko. Kurier do drzwi przyniesie. Ze 3 dni to trwało od chwili zamówienia....

baby super by było jak byś sprawdziła czy faktycznie wycofali BIAŁEGO KWIATUSZKA
aenye jak jest ci nie potzrebny to chetnie odkupie od Ciebie bo narazie jest nie osiągalny, a różowy nie widzi mi się na malinowej ścianie. ubzdurałam sobie że ma być biały i koniec.
a dostałam dziś w prezencie od przyjaciółki pośćel APPLE morgaine miałas racje na żywo jest jeszcze piękniejsza:-)

taki wózio kupiliśmy ze spacerówką i fotelikiem maxi cosi city. a kolorek jak na zdjęciu :) właśnie szalejemy po pokoju bryką nową :D
miałam brać mutsy ale tu cena tańsza a w sumie to samo, a podoba mi się bo gondolka duża i ma regulowaną amortyzację

reklama
Do góry