reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja mam jumpera i mnie on bardzo odpowiada, warrior jest bardzo podobny ale nie podobała mi się zaokrąglona dolna część ramy, o adapter do maxi cosi pytałam w sklepie pani powiedziała że kosztuje ok 50-70 zł. też miałam zamiar kupić u tego sprzedawcy ale w końcu zdecydowaliśmy się na fotelik tako- tu w pełni zgadzam się z baby:tak:

edit: Mitaginka czy Ty nie chciałąś implasta?

reklama
pandora chciałam ;) ale zdecydowalam się na komodę przewijak w komplecie do łóżeczka i uszczupliło to nasz budżet, więc szukam tańszego ;)

KOCE KOC Mikrofibra 160x210 NARZUTA puszysty. HIT. (1494157122) - Aukcje internetowe Allegro[/QUOTE]

mam ten koc:) właśnie jako narzutę na łóżko. nie ten tłoczony tylko ten drugi. są miekkie i nie obierają się z tego włosia czy czegoś tam...mam już dwa lata, piorę używam i super:) polecam

a kto się zna na tych bazach isofix?
bo mnie się wydawało (ale nie mówię o małych fotelikach tylko tych 'ostatnich') że jak jest system isofix w samochodzie i fotelik z systemem isofix to już nie trzeba bazy...???? :confused:

jesli sam fotelik ma system isofix to nie trzeba bazy ale np maxi cosi ma do tego bazę a w fotelikach nie robią tego systemu, poza tym raczej foteliki 0-13kg nie mają tylko są właśnie na bazie z systemem isofix montowane, żeby dało sie wpiąć do wózka

mam pytanie.
prezent dla dwulatka, co można kupić fajnego dla dzieciaka, takiego rozwojowego... no nie wiem, krzesełko uczydełko jest chyba dla mniejszych dzieci nie? please dajcie jakieś propozycje mamuśki ;-)

a no tylko pomóżcie potem zdecydować :-D:-D

p.s. aenye masz już pana metkę dla mnie? a macie też inne zabawki niż pluszaki? może Ty coś zaproponujesz...

dzienks from the mountains;-)

z prezentami dla dzieci to ja zawsze mam problem bo przeważnie maja już wszystko i co tu im kupić żeby chociaż chwilę ich to interesowało!!
jestem zła bo chciałam zamówić Mai do pokoju lampkę IKEA LAMPA ŚCIENNA KINKIET LAMPKA (1493675799) - Aukcje internetowe Allegro , ale BIAŁEGO Kwiatuszka bo bardziej mi pasuje na malinowo różowa ścianę i cholera nie ma nigdzie jeszcze jakieś 2-3 tyg temu miał jakis gość tego białego kwiatuszka, a ja głupia zamiast zamówić to ja czekałam nie wiem na co i teraz nie ma !! SIet :angry:

reklama
Do góry