reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Co za wiesci od Herbatity :-) super 3mamy kciuki! Ktory to ona tc byla?

Morgaine mialam ten sam problem z prezentem we wrzesniu. Ja mu kupilam taka wykladzine/dywan z ulicami bo on kolekcjoner resorkow i aut i teraz sie non stop bawi.
Na wielkanoc dostal bouncy castle, taki zamek dmuchany na ogrod do zabawy i tez radocha przez cale lato.
Nie wiem jakie macie fundusze ale wlasnie moze cos do zabawy na ogrod (trampolina, hustawki), moze rowerek, albo my kupilismy na swieta taki motorek elektryczny (wiesz dusi pedal i jedzie).
Ciezko wiem ale moze macie jakis wielki sklep z zabawkami (u nas jest mega Toys R Us i tam jest tego tyle ze z dziecmi nie wchodz :-D bo nie wyjda) tam zawsze jakis pomysl wpadnie.
Josh teraz chce kolejke tory z tomkiem od zajaczka...

Baby nie ma i bardzo nad tym ubolewam , a ponoc przestali sprzedawac w białym kolorze :/
asiunia Herbatitka była tak samo jak ja czyli 38 skonczony.

asiunia dzięki, ale
motor ma
domek na lato do ogrodu dostali na gwiazdkę, na razie mają w pokoju, w ogrodzie mają huśtawki i zjeżdzalnie!!
tory i ciuchcia jest
dywanik z drogami jest;-)
ja pierdziu no to co kupić??!!
jakieś wypaśne klocki bo o ile Starszak ma fioła na punkcie samochodzików, tak Młody od zawsze bawił się klockami...więc obstawiam jakieś klocki, ale w sumie na razie nie kupuję bo nie chcę się z chrzestnymi zdublować w niedzielę.
popatrzę dzisiaj w RIKu co by tu można i na necie pooglądam... tyle fajnych zabawek widzialam a teraz mam pustke w glowie

czekam na wasze dalsze propozycje

Morgaine ciezko doradzic jak sie nie zna dziecka..pamietam ze moj mlody dostal na drugie urodziny rowerek (taki bez pedalow) jakas kosiarke i takie wieksze sprzety do ogrodka, no i u nas zawsze sie sprawdza ciastolina i klocki..
swoja droga to przypomnialyscie mi ze mam sie rozejrzec za prezentem dla mlodego zeby dostal od braciszka...

no autko też ma bez pedałów i kosiarke - wszystko po Starszaku!!
tak to jest jak sie ma drugie dziecko. ekonomiczne to przynajmniej bo wszystko ma:-D

reklama
Do góry