reklama
klaudencja
Fanka BB :)
BEBETTO solaris - pierwsze co to wogole nie slyszalam o tej firmie i bylam mega nastwaiona na musty lub implast bolder ale w jednym sklepie wlasnie zobaczyłam ten i ma dużo więcej funkcji długa gwarancja, spacerówka duża wygodna, a i dwie torby w zestawie i pokrowce p/deszczowe itd.no i glownie te amostyzatory tez mnie przekonały bo wiekszość wózków tych nowych sztywne takie zawieszenie a tu regulacja jest,koła duże pompowane rączka skórzana no i mega lekka gondolka!!! naprawde super
lilou
klaudencja wózek wygląda bardzo fajnie!
Ja czekam na mój , ma przyjść w poniedziałek :-) ale jestem ciekawa
Teraz tak patrze co mi jeszcze brakuje. Chyba skuszę się na koszulę muzzy :-)
Ja czekam na mój , ma przyjść w poniedziałek :-) ale jestem ciekawa
Teraz tak patrze co mi jeszcze brakuje. Chyba skuszę się na koszulę muzzy :-)
lilou
Ja w końcu X landera XA używanego. Też trochę trzeba było zaoszczędzić ze względu na przeprowadzkę... ale mam nadzieje że będę zadowolona
no właśnie, mój ulubiony wątek umiera śmiercią naturalną :-(
heh ciekawe czy odżyje po urodzeniu naszych dzidzinek.... pewnie znowu zacznie się zakupowe szaleństwo, ale chyba bardziej zabawkowe niż wyprawkowe;-)
a ja zastanawiam się czy tych pieluch nie dokupić.
ale w sumie zawsze to można po urodzeniu nie?
p.s. olałam falbankę
z pilnych zakupów został pan metka;-) no i te nieszczęsne staniki do karmienia.... chyba kupię na początek jakikolwiek, do szpitala i na nawał pokarmowy jakiś większy, a potem dokupię sobie... ehh tylko ja już bym chciała coś wybierać znowu i się zastanawiać
heh ciekawe czy odżyje po urodzeniu naszych dzidzinek.... pewnie znowu zacznie się zakupowe szaleństwo, ale chyba bardziej zabawkowe niż wyprawkowe;-)
a ja zastanawiam się czy tych pieluch nie dokupić.
ale w sumie zawsze to można po urodzeniu nie?
p.s. olałam falbankę
z pilnych zakupów został pan metka;-) no i te nieszczęsne staniki do karmienia.... chyba kupię na początek jakikolwiek, do szpitala i na nawał pokarmowy jakiś większy, a potem dokupię sobie... ehh tylko ja już bym chciała coś wybierać znowu i się zastanawiać
reklama
w takim razie ja wskrzesze watek
czy jak kupuje wózek wielofunkcyjny z fotelikiem to wystarczy, ze przypne go pasami? Nie mam w samochodzie zadnych wbudowanych baz, a i na allegro trudno dobrac oferte z baza, zeby np odpowiadała kolorystka wózka...
Jak wy to rozwiazujecie?
baby Ty masz fotelik z tako warrior z jakas baza czy bez?
czy jak kupuje wózek wielofunkcyjny z fotelikiem to wystarczy, ze przypne go pasami? Nie mam w samochodzie zadnych wbudowanych baz, a i na allegro trudno dobrac oferte z baza, zeby np odpowiadała kolorystka wózka...
Jak wy to rozwiazujecie?
baby Ty masz fotelik z tako warrior z jakas baza czy bez?
Podziel się: