reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

no wlasnie tak samo mysle, rozsadniej zolte brac, ale ja wlasnie cos za zoltym nie przepadam, tzn podoba mi sie, ale dla moich chlopakow poprzednich mialam pol, jak nie 3/4 wyprawki zoltej (do konca nadzieja zylam, ze bedzie corka i mialam uniwersalne :p)
ale chyba zolte, bo kurde co bym nie robila, wszystko, co biale mam, za pare pran jest szarawe. taka woda chyba, choc to segregowanie tez mi nie wychodzi ;-)

reklama
Acronka jak to jest z tym ZUSem, ja już troche na L4 jestem a przelewy przychodzą mi normalnie jak do tej pory z mojej job, nie z ZUSu. A nacierzyński to będzie już ZUS przelewał?

jak duze przedsiebiorstwo to przelewa zawsze firma bo ona dostaje zwrot za to z zusu. jak male i srednie przedsiebiorstwo to zus bezposrednio do pracownika

aenye bierz osiolka tego z drugiego zdjecia, super
a pieluchy ja chyba kupie:D rozowe of course. bo mam tylko 6 w siatce...a czemu 6 nie wystarczy?? do czego to bedziesz uzywac?

no wlasnie, za duzo tych pieluch juz chyba by bylo.. 25szt. ja nie wiem, ale mi dla chlopakow zawsze duzo schodzilo, Fiol np non stop ulewal i pamietam, ze codziennie musialam prac wszystkie niemalze! a mialam ze 30. takze nie wiem. Maks uzywal mniej, bo nie byl taki ulewajacy, ale wlasciwie 18zl to tak jest malo.. i uzywalam tego dlugo, zawsze do wytarcia buziaka, nawet juz duzo pozniej, jak jedli obiadki, deserki mialam zawsze ze 2 przy sobie.
a jak mi sie pobrudza, to po prostu wywale i bede miala zapas. tak czy nie? nie moge oszalec na punkcie pieluch chociaz? ja mam tylko jedna posciel, przypominam!!! :-D

mowisz, ze mam brac bialy..? ale bialy zaraz bedzie szary!.. a ten zolty ci sie nie podoba? (jakis taki dziewczynkowaty ciut, nie.. ale mam jeden zielony, jeden blekitny i te juz sa chlopiece mocno..)

to raz choć się zwróce do was ja o pomoc;) więc problem mam taki, do pokoju małej chce wstawić stary fotel do ewentualnego karmiania( na wszelki wypadek różnorakich gości czy sytuacji) nie chcę kupować nowego,bo mamy mało miejsc ai po okresie karmienia będę musiała się go pozbyć, a i tak nie wiem czy będzie potrzeba go używać, w każdym razie chciałabym na niego coś zarzucić tak by zakryć cały, razem z bokami, marzy mi się coś miekkiego , w mocnym fiolecie:) ale nie wiem co! narzuty na fotel widze na allegro w standardowym rozmiarze nie pokryje boków, więc coś jakby koc czy narzutę na łóżko szukać? chociaż u tego sprzedawcy widzę różne rozmiary, co myślicie?
NARZUTA NA FOTEL FLOKATI 100x150 niebieski KOC KAP (1489031466) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. chociaż bardziej chyba bym wolała bez takiego włosia , coś jak KOC CORAL fiolet 150x200cm WIELKA OKAZJA!!! (1503240517) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Aenye powiem Ci tak. Ja jestem ostatnia do segregowania. Nigdy tego nie robie :-) a mam 2reczniki po Joshu z ikei jeden zielony zaba i drugi bialy jakis tam mis czy cos. I powiem ci ze zawsze pralam z jego rzeczami (nigdy z naszymi), na 30stopni (nigdy dzidziusiowych nie pralam na wiecej) i recznik ma 3lata prawie i nadal jest bialy i Madik bedzie uzywal.
Wiec jak Ci sie podoba bialy ja bralabym bialy :-)

co do pieluch to ja mam 18szt i myslalam czy malo czy nie i najwyzej dokupie potem jak bedzie malo, ale i tak wydaje mi sie ze stykie, mam jeszcze takie sciereczki-reczniczki wiec bedzie si.
Ja bym nie brala jak masz juz tyle najwyzej potem jakby rzeczywiscie wyszlo malo, to zachowaj link i dokupisz. :-)

mam pytanie do tych kobitek, które maja fotelik maxi cosi- czy macie do niego tez baze do zamontowania w samochodzie? jaka to ma byc baza?

reklama
Do góry