reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Wow, to sie nazywa zdecydowanie :-). gratuluję mitaginka, tak szybkich i owocnych zakupów. Oczywiście wszystko miodzio, zresztą dla takich slodziaków to co nie jest miodzio?!

reklama
mitaginko, mi sie bluzka z pierwszego linku podoba, druga mniej.

ja dzis kupilam jeszcze: flanelowe pieluchy (dwie, jasnozielona i niebieska), mialam nie kupowac, ale mnie opetalo, bo bardzo mile w dotyku. pieluchy w siatce (6szt), takie same jak juz mam. klapki do szpitala (thx to pepco), czapusie i dwa super kaftaniki do szpitala, co maja ten patent co pajacyki z mothercare czy nexta - te niedrapki na lapki! zajefajnie sie ciesze :-) po 8zl w mojej hurtowni byly, wiec niedrogo, a naprawde dobry gatunek i fajne te niedrapy. do szpitala ideolo.

lacznie z koszula i poscielka z rana przepuscilam dzis na sama wyprawke kolejne 200zl, nie, no czy kiedys bedzie koniec??? ;-)

o tu mniej nadrabiania.
mitaginko super posciel i lozeczko i w ogole zakupy udane, jeszcze mam otwarte linki bluzek z dekoltem zaraz idem je oglądać i kupuje jakby co:) ale posciel great naprawde!ja nadal walcze z tematem stanikow karmieniowych. jutro oblece jeszcze pare sklepow a jak nie znajde do kupuje te co baby na allegro. rozmiar juz znam mniej wiecej;)

Ostatnia edycja:
anisad aleś torbę wyszperała, normalnie chyba z ceną trzeba z taką paradować:szok:
mitaginko fajne zakupy, podziwiam za szybkość, ja już od ponad miesiąca próbuję wszystko kupić i jakos mi się nie udaje mi sie ich zakończyć, apropo torbe do szpitala też już jakiś miesiąc pakuję i tez końca nie widać, co na nią patrzę to mi się nie chce pakować

oooo, ja też się dopisuję do listy chętnych na tę torbę. Zajefajna jest!!! :tak: Ale zdecydowanie o jedna dziewiątkę za dużo, jak nic!

Może odbiegnę trochę od tematu, ale.........................................................
.............kto mi kupi tą torbę ? http://www.babymama.pl/Spacer/Torby-dla-mam/Torba-dla-mamy-Storksak-Elizabeth/flypage.tpl.html

Wreszcie jakaś mi odpowiada, tylko kurcze...........coś tych 9 za dużo :-D

ooo....... i jeszcze ten ręcznik poproszę http://www.babymama.pl/Kapiel/Reczniki/Recznik-w-formie-fartucha-Cuddledry-Baby/flypage.tpl.html

który kolor chcesz? 9 zeta Ci dorzucę jak Ci brakuje :-D

no, bez tej pierwszej (albo ostatniej :rofl:) 9 bym brala :-D

a torbe juz prawie-prawie mam spakowana :-D dzis tata mi wieksza dowiozl i wreszcie mi sie zmiesci wsio :-D jutro dopakuje resztki i moge rodzic. a, nie, zapomnialam, jeszcze kosmetyczka i fryzjer - poniedzialek i sroda next week - wtedy ok.

morgaine
, pochwal sie bluzkami!

reklama
heh ja nawet nie myślę jeszcze o pakowaniu torby.
jutro powkładam do komód to co dzisiaj poprasowałam (całe łóżeczko ciuchów, pościeli, prześcieradeł, skarpeteczek, czapeczek, pieluch, matko!!!) muszę na to miejsce w drugiej, sorry, trzeciej komodzie zrobić;-)

bluzki!!! dobrze że mi przypomniałaś,
no wypaśne mitaginka to podała. ja kupuję co najmniej 2 te co wam się nie podobają wiązane!! no proszę jakie to jest sexy!! i jedną tą co wam się bardziej pdoobała, a ten sprzedawca ma też inne w tej cenie.
jeszcze mamie pokażę tego linka i razem koszty wysyłki podzielimy to będzie prawie darmoszka!!
a nad kolorkami jeszcze pomyślę.
jutro idę jeszcze do CH za tym stanikiem pochodzić, a dzisiaj w CA widziałam bodziaki za 12 zł fajowe gatunkowo! ale tyleeee tego mam!
i kurde chyba kupię falbankę białą.
aenye co powiesz o białej falbance?? obok stoi biała komoda, na ścianie białe ramki ze zdjęciami, apple ma biały motyw i dino ma biały motyw...
bo ecru do apple to jak ...... a jak kupię różową to bardzo zobowiązujące będize, bo do dino to średnio będize pasować...

Do góry