reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

morgaine, jak cos to biala. ale chyba przeoczylas moj post na glownym. ja juz olewam falbane, fatum jakies czy cos, koles nie ma i nie bedzie mial, bo wzor wycofany, tzn te paseczki. takze ja pitole, na razie i tak kasy wydalam tyle ze hoho, odpuszczam juz. kupie sobie material z ikei (przy okazji) i kaze tesciowej zaniesc do uszycia ;-) falbanke i posciel. znalazlam ladny na dzieciecym. no i juz, olac.

CA ma dobre rzeczy, szczegolnie dla malych - dla wiekszych dzieci gorszej jakosci juz, niestety. to samo zreszta w 5-10-15.

a te wiazane to wez, wyjmiesz cyca i ta kokarda na srodku bedzie malemu wlazila do oka przy karmieniu :-D nie, zartuje, jak ci sie podobaja to bierz. ja nie przepadam za marszczonymi ramionami, wg mnie wieksze ramiona wygladaja w nich jak balerony, ale wiem, ze mitaginka to chudzielec, i ty tez ponoc, wiec wam nie grozi ;-)

reklama
Baby, też tak sądzę więc zamknęłam stronkę...trudno :-(

Morgaine, 9 zł ???? A możesz zacząć od drugiej strony tej sumy ?

Jakbyście wszystkie się złożyły na torbę dla mnie, to nie odczułybyście tego wydatku :-)

Może odbiegnę trochę od tematu, ale.........................................................
.............kto mi kupi tą torbę ? http://www.babymama.pl/Spacer/Torby-dla-mam/Torba-dla-mamy-Storksak-Elizabeth/flypage.tpl.html

Wreszcie jakaś mi odpowiada, tylko kurcze...........coś tych 9 za dużo :-D
l

nie noooooo, już prawie o niej zapomniałam.....koleżanka mi ostatnio, ze 2 tyg temu pokazała tę stronkę Torby dla mam - i już przpadłam, jak zobaczyłam te torby, a ta właśnie z twojego linku jest the best of the best:shocked2::-( marzenieeeeee

Może odbiegnę trochę od tematu, ale.........................................................
.............kto mi kupi tą torbę ? http://www.babymama.pl/Spacer/Torby-dla-mam/Torba-dla-mamy-Storksak-Elizabeth/flypage.tpl.html

Wreszcie jakaś mi odpowiada, tylko kurcze...........coś tych 9 za dużo :-D

ooo....... i jeszcze ten ręcznik poproszę http://www.babymama.pl/Kapiel/Reczniki/Recznik-w-formie-fartucha-Cuddledry-Baby/flypage.tpl.html
anisad jak wygram w totka jakąś mega kumulację to stawiam.:-D

Mitaginka - zajefajne zakupy. Gratuluję.
Bluzeczki fajne i właśnie trzeba by się porozglądac za czymś na potem tylko chwilowo mam zero na koncie :-(Chwilowo, czyli jeszcze ze 2tygodnie aż łaskawca Zus sie rzuci.

Acronka jak to jest z tym ZUSem, ja już troche na L4 jestem a przelewy przychodzą mi normalnie jak do tej pory z mojej job, nie z ZUSu. A nacierzyński to będzie już ZUS przelewał?

A ja wczoraj zakupiłam PROMOCJA !!! Pościel do wózka 4 el. z APLIKACJĄ (1506323318) - Aukcje internetowe Allegro z misiaczkiem :-) Na poczatek będzie do mojej wózko-kołyski, w której to jeszcze ja ponoć spałam (wiklinowa śliczna), a czasem jakby zimnem zawiało do wózeczka też wrzucę
I kupiłam też pościel Pościel, pościel satynowa, pościel dla dzieci, prezenty ślubne, wyposażenie wnętrz - Homedecors - Komplet pościeli Kubuś Puchatek I 110x140 cm. + ochraniacz, to nic że 7 kompletów wypranych i wyprasowanych czeka w szafie ale tak naprawde to jeden (ten który kupiłam z kaczuchą) mi się podoba, reszte dostałam po chrześniaku i są tak na maxa kolorowe że w ogóle do sypialni mi nie paszą. No i stwierdziłam, że będą na wszelki wypadek a drugi ładny komplet na zmianę musiałam kliknąć:-) p jak pościel:-D

laski, ktory recznik wybrac? bladozolty z ptaszkiem czy bialy z konikiem / osiolkiem (to cos z drugiego zdjecia, z uszami czerwonymi)?

Ręczniki z kapturkiem okrycia 75x75 Okazja ! Nowe (1513974250) - Aukcje internetowe Allegro

mi sie podobaja oba, z tym, ze ja bialych prac osobno nigdy nie piore i mi wsio szarzeje, wiec rozsadniej ten zolty.. ale ten osiolek taki ladniusi, bardziej chlopiecy... helppp!

i czy mam brac jeszcze kolejne pieluchy!? tanie sa, a ladne, i inne, i mam w sumie 19szt juz.. wziac jeszcze te 6? ;-) to w jednej paczce z kocykiem, wiec sie oplaca przesylkowo ;-)

Pieluszki tetrowe super jakość z Anglii !! 6 szt. (1513974983) - Aukcje internetowe Allegro

i jaki kolor pieluch? zolte chyba, mam juz dwa siatkowe niebieskie zestawy..

PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSS help!

Ostatnia edycja:
reklama
z praktycznych względów wybrałabym żółty ręcznik( sama mam mnóstwo żółtych rzeczy):-D no i pieluchy też dla urozmaicenia żółte, skoro masz już tyle niebieskich:-D ale jak mówie, mam dziwne zboczenie ku żółtemu, wanienkę mam żółtą, ręczniki, becik, pościel:-)

Do góry