reklama
myslicie, ze takie bluzki po domu do karmienia beda ok? zeby łatwo wyciagnac cyca, ale tez jakos wygladac?
ELEGANCKA BLUZKA MARSZCZONA RĘKAW 3/4- KOLORY (1495605154) - Aukcje internetowe Allegro
Super Bluzka Wiązany Dekolt- Bluzki 12 Kolorów (1502636404) - Aukcje internetowe Allegro
ELEGANCKA BLUZKA MARSZCZONA RĘKAW 3/4- KOLORY (1495605154) - Aukcje internetowe Allegro
Super Bluzka Wiązany Dekolt- Bluzki 12 Kolorów (1502636404) - Aukcje internetowe Allegro
A ja postanowiłam zaszaleć i kupiłam Ali ten o to luksusik :
Cocoonababy Red Castle | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt
mam nadzieje ze jest tego wart ))
Mitaginka
super zakupy, ekspres ;D
Cocoonababy Red Castle | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt
mam nadzieje ze jest tego wart ))
Mitaginka
super zakupy, ekspres ;D
U
użytkownik 838
Gość
wow! mitaginka, to sie nazywa zdecydowanie :-) Fajniusie wszystko, a lozeczko jest bombastyczne po prostu! :-) A, no i te bluzeczki bardzo mi sie podobaja, zwlaszcza te z pierwszego linku. Fajna sprawa. Mysle, ze wiekszosc z nas bedzie w podobnych po domku smigala, wiec warto sie w takie zaopatrzyc ;-)
antonina01
Fanka BB :)
ok, skoro tak, to kupuje bluzeczki
mi też te z pierwszego linku się spodobały, śmiało kupuj , no i fajne kolorki w sumie...a te z drugiego linku chyba, jak dla mnie przynajmniej, za bardzo rozdekoltowane i będzie biustonosz widać...tak myśle.
reklama
U
użytkownik 838
Gość
A ja postanowiłam zaszaleć i kupiłam Ali ten o to luksusik : Cocoonababy Red Castle | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt mam nadzieje ze jest tego wart ))
Bardzo fajna rzecz i zapewne przydatna, tylko w cholerke droga
Podziel się: