Klaudencja super ciuszki!! ja juz nie mogę się doczekać kiedy będę mogła stroić Maję
acronka ja też się zastanawiam nad tą torbą bo wydaje mi się że jest porządna a nie jakiś chłam co zaraz się popruje
TORBA DO WÓZKA Z AKCESORIAMI DUZA Baby Ono POLECAM (1501425813) - Aukcje internetowe Allegro ale mam dylemat jak to babeczka co do koloru PLIS DORADŹCIE który wybrać bo mi się podoba brąz z różem, ale nie pasuje a granat to wydaje mi się taka chłopięca, a mam dwa wózki jeden taki szaro niebieski, a drugi to Quinny Buzz czerwono stalowy i fotelik który jest pasuje jak pięść do nosa czarno zielony wszystko z innej parafii najlepszy był by kolor czarny ale nie ma :/ chyba ze macie inne propozycje torbowe :-)
akkm -ja mam czarną z niebieskim, chociaż uwielbiam brązy, bo 1. czarna to czarna do wszystkiego pasuje,zawsze!2. Mam niebieskie pokrycie spacerówki.
Ta akurat w moim przekonaniu - rewelka, porównywałam ją z torbą Mutsy, bo ma sostra, ale ta moja zdecydowanie większa, i praktyczniejsza - kieszonki, schowki itp. A koszt bezporównania.
Ja jeszcze muszę kupić kilka rzeczy więc proszę Was, żebyscie mi poleciły jakieś .Może macie już je kupione i jestescie zadowolone, to proszę o linka.:
1. Okrycia kąpielowe
2. Laktator
3. Termopojemnik
4. Materac do lozka
5. Niania / monitor oddechu
Reszta to juz pierdoły...
Lilou, gratuluję zakupu wózka! Jaki kolor wybralas ?
anisad:
1. Ręczniki kąpielowe mam z Ikei z kapturkiem i BabyOno wszystkie ładne milutkie.
2. Laktator mam ręczny najzwyklejszy też chyba BabyOno (zaraz wyjdzie że jakąs fanką tej firmy jestem!!!), jak będzie potrzeba kupię elektryczny, na razie szkoda mi na to kasy,bo nie wiem czy koniecznie będzie trzeba używać. A tak zainwestowałam tylko niecałe 20 pln.
3. Zamiast termopojemika mam:
PODGRZEWACZ ŻELOWY * BEZ PRĄDU! * LOVI * 19/400 (1434154097) - Aukcje internetowe Allegro a jak będzie potrzeba to kupię taki najzwyklejszy w kazdym sklepie są za parę złotych.
4. Ja stawiam na gryczano-kokosowy - ale na razie nie kupiłam,bo mamy kołyskę, a znajomi sie zaoferowali, że zrobią nam taki prezent, jak im powiemy kiedy to przywiozą.
5.niani ani monitora nie mam i na razie nie mam w planach zakupu. Nad kołyską a potem łózeczkiem będzie u nas kamerka,podgląd na tv i komputery w domu. Tak sobie wymyslił mój maż.
Lilou - gratulują zakupu wózeczka!!
a wracajac do tematu pościelek wózkowych/kołyskowych - do kołyski mam 1 komplet, nawet nie pamietam już jaki,ale neutralny w kolorach, i drugiego raczej nie kupię, bo się zaraz ciepło zrobi, i młoda będzie spać pod lekkim kocykiem albo w spiworku - tak mi się wydaje.
A do wózka to dla mnie tez abstrakcją jest kupowanie pościeli. Kocyk i finito. Macie rację dziewczyny - tyle ciuchów mają te nasze skarby, że muszą się lansować, a nie chować pod pierzynami