reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

wiem że czarna najlepsza ma któraś z Was ta
BabyLux SUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO+PRZEWIJAK (1498546193) - Aukcje internetowe Allegro proszę o opinie na jej temat

ja mam 2 paczki bella mama i jedna paczkę podkładów z hartmanna mam nadzieje że wystarczy do szpitala , a co do ciuszków w moim szpitalu nie potrzeba zupełnie nic ani ciuszków ani pampersików ani nic bo to jest nowy szpital otworzony dopiero w styczniu i maja wszystko co trzeba , ale ja wezmę ze sobą pampersy i chusteczki i coś do smarowania pupci noi pieluszki tetrowe żeby podłożyć czy coś noi oczywiście ciuszki na wyjscie
Lilou wózek super sama chciałam X-landera ale wcześniej dostaliśmy emalljunge i buzz więc jeden zakup odpadła

reklama
akkm, no ja odpuscilam, kupilam najtansze barachlo na hali auchan ;-) i mam ten jeden z tchibo, musi wystarczyc na poczatek, potem pojade do skepu i normalnie cos bez brzucha przymierze. teraz mam tak wysoko bebech ze nie ukladaja mi sie te staniki w ogole.

Torba babylux wydaje się najladniejsza z nich wszystkich, ale za malo bajerów ;)

Co do podkładów, wkładek laktacyjnych itd itp to najlepiej kupić sobie po jednej paczce, potem się dokupi. Ja do szpitala wzielam moze z kilkanascie platkow laktacyjnych, podkladow jedną paczkę 10 sztuk. Resztę mi dowiezie mąż następnego dnia.

aenye a ja nie mam żadnego:-( muszę jakiś mieć cholercia jak mam dać za barachło ok 50 czy 60 zł to wole kupić ten Biustonosz do karmienia Anita 5075 cielisty r. 80D (1492238144) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy słyszałam że ta firma Anita jest bardzo dobra i babeczki chwalą tylko, ja w sklepie mierzyłam ten model i nie wiem czy zamówić tylko ten ciałowy fajny kolor bardzo praktyczny czy dwa zawsze to koszty mniejsze raz bym tylko placiła przesyłke
tego nie mierzyłam Biustonosz do karmienia Anita 5058 r. 75E (1492969524) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale bardzo mi się podoba i nie wiem jak z rozmiarem

no wlasnie, ja tez nie wiem, jak z rozmiarem i dlatego kupilam najtansze.. potem sobie sprawie ladne. ja za ten tani zwyklak dalam 15zl, wiec jego nie zal mi, gorzej z tymi z tchhibo, jak beda niedopasowane to sie wsciekne, bo za oba co prawda dalam 60zl. moglabym za to miec jeden dopasowany i ladniejszy.

wiesz co nie znam tej firmy, ale wygladaja porzadnie. tylko problem z rozmiarem, niestety, ja musze mierzyc. i dlatego nie zaryzykuje zakupu przez allegro, chyba, ze u jednego sprzedawcy kupie kilka sztuk, a potem bede mogla odeslac, jak cos bedzie nie tak. ale to i tak po porodzie juz.

Dziewczyny muszę się pochwalić :-)kupiłam wózek wreszcie. Miał być Implast a jest X lander XA :-) taka nagła zmiana planów, ale była okazja ;-) mam nadzieje że będzie służył:)
.
gratulacje zakupu :) u nas tez miał być Implast Bolder a jak pojechaliśmy do sklepu to wybraliśmy inny :) bebetto solrais :) w tym tyg odbieramy to wstawie fotki. a teraz lilou czekamy na fotki twojej karocy :D

Ja jeszcze muszę kupić kilka rzeczy więc proszę Was, żebyscie mi poleciły jakieś .Może macie już je kupione i jestescie zadowolone, to proszę o linka.:
1. Okrycia kąpielowe
2. Laktator
3. Termopojemnik
4. Materac do lozka
5. Niania / monitor oddechu

Reszta to juz pierdoły...

Lilou, gratuluję zakupu wózka! Jaki kolor wybralas ?

reklama
Ja jeszcze muszę kupić kilka rzeczy więc proszę Was, żebyscie mi poleciły jakieś .Może macie już je kupione i jestescie zadowolone, to proszę o linka.:
1. Okrycia kąpielowe
2. Laktator
3. Termopojemnik
4. Materac do lozka
5. Niania / monitor oddechu

Reszta to juz pierdoły...

Lilou, gratuluję zakupu wózka! Jaki kolor wybralas ?

1. Okrycia kąpielowe - kupiłam w smyku, fajne mięciutkie i chłonne :)
2. Laktator - kupiłam używany, avent ręczny na allegro
3. Termopojemnik - kupiłam taki Niesamowite Termoopakowanie Tommee Tippee 1szt. (1489148187) - Aukcje internetowe Allegro
4. Materac do lozka - kupiłam kokos-pianka-gryka
5. Niania / monitor oddechu - nie kupowałam

Do góry