reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ubaw z tych waszych pościelowych gadek :-D

Ciągle zapominam Was zapytać o linka do jakiejś fajnej torby do wózka z bajerami. Musi byc ładna, pojemna, praktyczna, wygodna.......... :-) i do 150 zł max
anisad ja mam taką TORBA DO WÓZKA Z AKCESORIAMI DUZA Baby Ono POLECAM (1501425813) - Aukcje internetowe Allegro tylko kupowałam u innego sprzedawcy (nie mogę linka znaleźć) za 75 zł chyba. Duza i pojemna, i ma trochę pierdół na wyposażeniu. Jestem zadowolona.
Reszcie odnośnie pościelek itp odpiszę później. Bo nie doczytam,muszelecieć.Pa

reklama
Klaudencja super ciuszki!! ja juz nie mogę się doczekać kiedy będę mogła stroić Maję

acronka ja też się zastanawiam nad tą torbą bo wydaje mi się że jest porządna a nie jakiś chłam co zaraz się popruje TORBA DO WÓZKA Z AKCESORIAMI DUZA Baby Ono POLECAM (1501425813) - Aukcje internetowe Allegro ale mam dylemat jak to babeczka co do koloru PLIS DORADŹCIE który wybrać bo mi się podoba brąz z różem, ale nie pasuje a granat to wydaje mi się taka chłopięca, a mam dwa wózki jeden taki szaro niebieski, a drugi to Quinny Buzz czerwono stalowy i fotelik który jest pasuje jak pięść do nosa czarno zielony wszystko z innej parafii najlepszy był by kolor czarny ale nie ma :/ chyba ze macie inne propozycje torbowe :-)

Dziewczyny muszę się pochwalić :-)kupiłam wózek wreszcie. Miał być Implast a jest X lander XA :-) taka nagła zmiana planów, ale była okazja ;-) mam nadzieje że będzie służył:)

Tak się zastanawiam, ile paczek wkładów do biustonoszy kupujecie? i ile podkładów? P kazał mi kupić duuużo, bo źle wspomina latanie do apteki po nie :zawstydzona/y: a zaupełnie nie pamiętam na jaki czas się przydawały.
Chyba jakoś w weekend pisałyście że do szpitala bierzecie. U nas w szpitalu dawali w ilościach hurtowych, ale nie wiem czy coś się nie zmieniło...

Lilou gratuluję zakupu wózka
U mnie w szpitalu trzeba mieć swoje podkłady, Ja kupiłam 2 paczki większych i 2 mniejszych
Co do wkładek to na razie kupiłam jedna paczkę 50 szt.

reklama
lilou, no wlasnie, w szpitalu wlasciwie nie musialam miec zadnych, bo dawali mi ile chcialam, nawet nadmiar, no i chyba nigdy nie kupowalam podkladow oprocz tych 2 paczek, tylko duze podpaski always night na noc i zwykle maxi ze skrzydelkami na dzien. dawaly rade.

a wkladek laktacyjnych mam na razie 1 paczke 50szt i jedna 30szt. to akurat na dlugo mi nie wystarczy (cos ok tygodnia), ale chce kupic na allegro hurtem, sa duzo tansze niz w sklepach.

Do góry