reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
wiem,wiem...poniosly mnie hormony (czasami gorsza baba w pologu jak ciezarna) i chwilowo nie bylam z poscieli zadowolona...ale dzisiaj wszystko wrocilo do normy i jestem b. zadowolona:tak:

P jak pościel
jednak tasiemce nigdy się nie kończą

wiecie co, wyprałam pościel apple i tą co szyła mi kuzynka i mi się nie podobała...
i...normalnie mi się podoba. tylko poszewka na ochraniacz nie trafiona bo żółta, ale jakbym zieloną uszyłą to byłoby w dechę!@!@ naprawdę. fajna ta druga pościel!!

P jak pościel
jednak tasiemce nigdy się nie kończą

wiecie co, wyprałam pościel apple i tą co szyła mi kuzynka i mi się nie podobała...
i...normalnie mi się podoba. tylko poszewka na ochraniacz nie trafiona bo żółta, ale jakbym zieloną uszyłą to byłoby w dechę!@!@ naprawdę. fajna ta druga pościel!!

a wklejałaś jakieś zdjęcie? bo nie pamiętam;-)

pewnie, ze w deche ;-) D chcial mi taka kupic w sklepie, gdzie kupilismy roundoudou (moja tez sie suszy wlasnie :-D :-D :-D) ale nie podpasowala mi do ochraniacza :p ale jemu sie muczo podobala!

ja tez mam sukces, poprasowalam wszystkie tetry i wsio do szpitala, popakowalam juz wszystko w siatki, oprocz recznikow i kosmetykow - nie zmiesci mi sie ni huhu, musze poprosic tate, zeby mi podrzucil torbe przy okazji. ale reszte prasowania odpuszcze sobie chyba.. poskladam i poukladam w szafce, moze mama sie zlituje i jak sie jej bedzie chcialo to zrobi za mnie ;-) a jak nie to PITOLE.

ile macie tetrowych pieluch? ja mam za malo na pewno! cholercia. 11 mam, a wy? (tylko do karmienia i ulewania)

a i czy ja mam brac recznik do szpitala dla dziecka!? jakos nie pamietam, zebym brala wczesniej...

ja mam 10 pieluch tetrowych, też do karmienia i ulewania, ale sama też pewna nie jestem czy wystarczy, najwyżej szybko się dokupi.
Jeśli chodzi o ręcznik dla dzidzinki do szpitala to u nas nie trzeba, więc chyba nigdzie nie trzeba.

zobaczcie jakie cudo przyjaciółka na drutach dla Natalci zrobiła:) mam nadzieję,że zdjęcie choć w części odda urodę;)

DSC00077.jpg

reklama
Eywa, ja mam parę takich ręcznych robótek jeszcze po mnie ;) a mam 32 lata, hihihihi..wyprałam ale nie wiem czy ubiorę ładne to to ale ja nie lubię takich "wełniaczków"

Aenye - u mnie w szpitalu trzeba mieć dwie rzeczy dla maluszka - ręcznik i chusteczki do pupy :)

Morgaine, nie będziemy się śmiały jak weźmiesz wielką walizkę na kółkach ;) może to lepiej niż tyle części...coś w tym musiało być skoro babeczki tak miały :)

Do góry