reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Nie wiem, która wcześniej dawała link do becików, ale boskie są a ja kurna mam null na koncie WRRRRR!!!!! No ale zapłaciliśmy ostatnią ratę za mieszkanie i już święty spokój! Tyle, że biednie będzie do końca miesiąca.... Trudno. Chata już własna.

baby no ale to by trzeba było mieć całą półkę w domu na paragony!! oszaleć by można było.

a jak w uk pracowałam w Primarku (hehe) to przychodziły ze zwrotami paniusie co miały całe koperty paragonów, z wszystkich firm, koperty poopisywane i cholera one chyba wszystkie paragony trzymały!!

matko!!

p.s. czy któraś z was przechowuje paragony??
ja mam jeden z butów Starszaka, są na gwarancji i trochę przemakają, ale ja wcześniej ich nie raklamowałam no bo w czym by chodził, a nie przemakały tak strasznie... no ale gwarancji mają 2 lata, myślicie że mogę to reklamować czy dać sobie spokój? i tak będą małe następnej zimy...

Morgaine - kochana ja trzymam wszystkie - na ciuchy, buty,sprzęty itp itd. Mam 2 lata rękojmi na wszystko zgodnie z ustawą o sprzedaży konsumenckiej, a w ciągu pół roku od zakupu jak się coś spi...itoli to jest domniemanie że wada istniała w momencie zakupu! i co mam wyrzucać kasę do śmieci, skoro mogę dostać wymienione/naprawione/ zwrot kasy na nowe? Sorry, tak łatwo ze mną nie jest, walczę o swoje prawa i tyle. I wale te paragony tak dużo miejsca nie zajmują. Mam taki kartonowy segregator a w nim teczkę z papierami od sprzętów agd/rtv i do tego kopertę z paragonami luzem - na każdym paragonie z tyłu piszę co to jest, bo czasami są tam takie szyfry że nie wiesz o co chodzi.

Morgaine- ty kupowałaś Lansinoh wart on swej ceny? bo właśnie podręczny przewijak i podkład do łóżeczka motherhood mi się zwidziały i się zastanawiam co by tu jeszcze kupić:-D

Morgaine- ty kupowałaś Lansinoh wart on swej ceny? bo właśnie podręczny przewijak i podkład do łóżeczka motherhood mi się zwidziały i się zastanawiam co by tu jeszcze kupić:-D

moje motto: dopóki nie mam pościeli i lansinohu nie rodzę!!

haha obydwie ciążę go miałam i jest dla mnie niezastąpiony!!

reklama

Otulaczek mi sie nie podoba właśnie ze względu na główkę "luzem" a poza tym nie podobają mi sie te wzory, do niczego by mi nie pasowały
Pieluchy też ze względu na wzory odpadają

Do góry