mamusiaDorusia
Fanka BB :)
no aenye dopóki nie kupisz pościeli to p jak pościel się nie skończy (p.s. jeszcze mitaginka nie ma pościeli)
wczoraj wieczorem, a w zasadzie już w nocy (z panią od apple wymieniamy po parę maili dziennie,w godzinach iście 'roboczych' czyli 6 rano (pani też już nie śpi) albo 23 - może ona też w ciąży i temu tak znosi te moje pytania...)
no to dzisiaj pani wyśle apple z prześcieradełkiem. niestety różowym, ale ciemnym, prosiłam żeby do apple dobrała. w sumie jedno ecru mam, to takie uniwersalne (boshe jak ja nie lubię uniwersalnych, unisex, european union, united we stand i wszystkiego co.....ehhh no dobra, to ma być o pościeli)
no w każdym razie ochraniacz przyjdzie do miesiąca. wytrzymam, w końcu za miesiąc i parę dni dopiero rodzę
ale.....
kurde paseczkami mnie zaraziłyście i na zmianę takie paseczki co to ma asiunia by mi pasowały i do ochraniacza ślicznie.... :-(
w sumie bez ochraniacza taka pościel niedoroga, nie?
tyle że ja mam jedną ecru, całą gładką tylko z misiem pośrodku delitaknym
drugą krateczkę mam, też z misiem
i trzecią kosmicznie kolorową, z dinozaurem, zielono-biało-czerwoną, w sumie to jeszcze by pasowała, tylko do tego ochraniacz żółty (powłoczka)
ale, ale...jakbym tak powłoczę na ochraniacz uszyła zieloną to już by pasowało do sypialni nie?
no, ładą zieleń kupić muszę, materiał w sensie.
i będzie git
ale te paseczki no ładne są, nie powiem, tak po przespaniu się z tym... takie 'dorosłe'
oj...widzę,że Ty ciągle o tej pościeli;-) Jak tak będziesz wybierać i przebierać,to jeszcze w maju urodzisz:-)
A tak na serio-te paseczki są rewelacyjne.Sama się zastanawiałam czy nie kupić-takich w zielono-pomarańczowo-coś ta...No,uniseks...)